Marinho & Roy Otters  komen met zomerknaller “Flügeltje”


Keer terug naar Nieuws

Vakanties kunnen weer! en de gezellige zomerdagen/avonden komen er weer aan, en wat is er dan mooier te feesten met de single “Flügeltje” van Roy Otters & Marinho. Een heerlijke nieuwe single die ons in de juiste sfeer brengt met een hoog meezinggehalte en geproduceerd door ANRO Music voor het welbekende platenlabel Rood Hit Blauw.

Na succesvolle singles als O.a. ‘Griekse Nacht’ ‘Liefde’ ‘Ik kom eraan‘ en ‘Vliegen op de wind‘ die verantwoordelijk zijn voor miljoenen streams op diverse mediaplatforms hebben beide zangers er ditmaal voor gekozen om hun muzikale krachten te bundelen dit in de vorm van een feestelijke duet. Het nummer origineel ‘Toppertje‘ is anno 2006 een enorme hit geweest en vroeg om een vernieuwde versie nu geen toppertje meer maar een andere populaire drankje zoals Flugel en Cola Malibu.

De plannen om dit nummer te gaan coveren lagen al ruim 3 jaar op de plank maar door de drukke agenda’s van beide artiesten kwam het er steeds niet van maar het wachten wordt nu beloond in de vorm van eigentijdse 2.0 feest versie.

Meer informatie over de release:

Artiest: Roy Otters & Marinho

Single: Flügeltje

Label: Rood Hit Blauw

RTV Promotie: Willem de Bie Music Promotion

Persbericht: Jack de Ness Media / Roy Otters & Marinho

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring