Matthias Woerdman kiest voor platenlabel Rood-Hit-Blauw!


Keer terug naar Nieuws

De uit Apeldoorn afkomstige Matthias Woerdman werd de weg naar Rood-Hit-Blauw gewezen door Marco Luesink, zijn vaste studio tw: Studio Evolution te Wehl.

Na op kantoor alle zaken goed te hebben doorgenomen mbt. de mogelijk te volgen stappen voor de toekomst ging Matthias met de nodige informatie en mogelijkheden naar huis.

Matthias:

Ik heb een leuk gesprek gehad met Ronald Visch over mijn carriere en zijn bedrijf waarin hij mij direct en vrijblijvend veel informatie en tips gaf over de nieuwe single die ik wil gaan uitbrengen. Aan dit gesprek heb ik een goed gevoel overgehouden en ik wist dus eigenlijk direct al wat ik wilde. Ronald vertelde desondanks over de informatie en tips rustig na te denken, evt. vragen te stellen en dan te beslissen. Dat positieve besluit nam ik enkele dagen daarna, waarbij ook collega’s zich bijzonder positief uitlieten over deze mooie stap. 

Meer nieuws over de a.s. nieuwe single van Matthias volgt rondom de release op 01 Januari 2020.

Link naar boekingen & info:

https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/matthias-woerdman/   Tel: 06 – 15202506

Matthias Woerdman…..Alweer een Rood-Hit-Blauw Produktie!

Abonneer u ook op het Youtube-kanaal van RoodHitBlauw en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en clips ! https://www.youtube.com/channel/UCwuWgYZz6iwWr3xAaYtZtEw/

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring