Matthias Woerdman presenteert gezellige meezinger ‘Geef jouw hart aan mij terug’


Keer terug naar Nieuws

Het heeft eventjes geduurd, maar de nieuwe single ‘Geef jouw hart aan mij terug’ die Matthias Woerdman bij Rood-Hit-Blauw produkties uitbrengt is het wachten waard geweest. De zingende schilder uit Lochem heeft echter al die tijd niet stilgezeten. Met name de boekingen voor bruiloften, verjaardagen, sportverenigingen en privé feestjes lopen momenteel erg goed. Matthias omschrijft de opvolger van ‘Een echte maat’ als een liefdesnummer met een pakkende tekst waar velen zich in kunnen vinden. Qua muziekstijl heeft Matthias ook deze keer weer gekozen voor de Jannes sound. Dat soort liedjes vertolkt hij het liefste op het podium. Matthias benadrukt wel dat hij absoluut geen look a like is van Jannes en met zijn eigen stem een eigen draai geeft aan z’n optredens.

Matthias: ‘Ik besprak met producer Marco Luesink van Studio – Evolution het idee dat ik had over de nieuwe single. Daarvoor liet ik hem drie verschillende liedjes van Jannes horen met als doel daar een gecombineerde melodielijn op te verzinnen. Daarnaast gaf ik hem een aantal tips mee waar de tekst over moest gaan. Ook vertelde ik dat ik geen accordeon in het nummer verwerkt wilde hebben. Met al die wensen is Marco aan de slag gegaan en wist me te verrassen met de demo. Het is precies geworden zoals ik het me had voorgesteld. Naast een prachtige bühne-act is deze plaat ook uiterst geschikt als radioplaat. Die reactie kreeg ik ook van mijn platenbaas Ronald Visch. Hij verwacht dat dit nog best wel hitje kan worden. Ik ben ook blij dat ik vanaf nu met de promotie van de single kan beginnen. De opnames vonden een kleine drie maanden geleden al plaats. Voordat alle bijkomstige zaken geregeld zijn, ben je zo een tijd verder.’

De CD single ‘Geef jouw hart aan mij terug’ is vanaf 18 oktober 2023 verkrijgbaar op de bekende platforms. De videoclip, opgenomen door Roy Otters, zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en YouTube te zien zijn

Matthias Woerdman – ‘Geef jouw hart aan mij terug’. Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie.

Link naar muziekportals:

https://lnk.fuga.com/matthiaswoerdman_geefjouwhartaanmijterugBoekingen&Informatie:https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/matthiaswoerdman/

————————–

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl

Promotie: Score Promotions: info@scorepromotions.nl
Voor meer informatie, beeld- en video materiaal, interviews, prijsacties neemt u contact op met Score Promotions

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring