Melvin Hoekstra brengt nieuwe single ‘Ik wil meer en meer’ uit bij Rood-Hit-Blauw


Keer terug naar Nieuws

Nadat Melvin Hoekstra bij Anro Productions de opnames van z’n nieuwe single ‘Ik wil meer en meer’ had afgerond kreeg hij van producer Roy Otters de tip om contact op te nemen met Ronald Visch.Dit om te bespreken of dit nummer onder het Rood-Hit- Blauw label uitgebracht kon worden . Omdat Melvin op doordeweekse dagen druk is met z’n werkzaamheden in de bouw kreeg hij van Ronald te horen dat hij ook in het weekend klaar staat voor z’n artiesten. Op een zondagochtend werd de platendeal in Nijkerk rondgemaakt. Dat voelde voor Melvin als ‘de kers op de taart’. Hij hoopt dat zijn doelstelling om 3 tot 4 singles per jaar uit te brengen hierdoor een stukje dichterbij is gekomen.

De 27-jarige zanger uit Almelo begon twee jaar geleden om meer uit z’n hobby te halen en besloot zijn zangkunsten te vertonen op feestjes en partijen. De fotokaarten die hij achterliet op de tafels brachten hem steeds meer opdrachten. Op het podium vertolkt hij naast gezellige Nederlandstalige meezingers z’n eigen liedjes. In september 2020 dook Melvin voor de eerste keer de Anro studio in om daar het nummer ‘Als ik je daar zie dansen’ op te nemen. Omdat hem dat goed beviel toog hij onlangs weer naar Apeldoorn om een vervolgsingle op te nemen.

‘Roy weet inmiddels welke muzikale kant mijn voorkeur geniet. De melodielijn van ‘Ik wil meer en meer’, die Itiaanse klanken bevat, werd tijdens het studiobezoek door Roy bedacht. Ik heb hem aangegeven waar de tekst over moest gaan en die heeft hij ook uit z’n hoge hoed getoverd. Uiteraard ontbreekt mijn favoriete instrument, de accordeon, niet. Mijn opa speelde vroeger de mooiste melodieën op zijn accordeon. Hij heeft me daarmee besmet’, meent Melvin.

De CD single ‘Ik wil meer en meer’ is vanaf 14 april 2021 verkrijgbaar. De videoclip, opgenomen door Roy Otters, zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn.

Melvin Hoekstra ‘Ik wil Meer en Meer’……..Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie! Link naar muziekportals: https://ffm.to/ikwilmeerenmeer

Boekingen & Informatie: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/melvin-hoekstra/ Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl T: 06-21265490 RTV Promotie: Score promotions i.s.m. Rood-Hit-Blauw

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring