Michael Kiriazis – Debuutsingle ‘Duizend en een nacht’


Keer terug naar Nieuws

Michael Kiriazis hoopt dat hij nu eindelijk z’n ultieme wens kan
vervullen en door kan gaan met iets waar hij enkele jaren geleden
vol enthousiasme aan begon, namelijk zingen. De 24-jarige
entertainer uit Dordrecht had alles goed op de rit. Hij stond
regelmatig op de bühne om het publiek te vermaken met gezellige
uptempo liedjes. Op een gegeven moment kreeg Michael steeds
meer moeite met de optredens. Hij was erg vermoeid en liet zich
medisch onderzoeken. Michael bleek kanker te hebben. Zijn
wereld stortte in. Toch heeft hij nu, na een groot aantal
behandelingen, het idee dat hij de ziekte heeft overwonnen. Omdat het de goede kant op gaat wil hij een vervolg geven aan z’n muzikale carrière. Vol trots presenteert hij dan ook z’n debuutsingle ‘Duizend en een nacht’ die bij Rood-Hit-Blauw produkties verschijnt.

‘Een aantal collega-artiesten nemen hun plaatjes op bij ANRO productions in Apeldoorn. Ze waren alemaal goed te spreken over producer Roy Otters. Ik nam contact met hem op en een week later zat ik bij hem in de studio. Ik gaf aan welke richting ik op wilde gaan. Roy heeft vervolgens de tekst geschreven en ‘Duizend en een nacht’ geproduceerd. Vooral de verhaallijn die gaat over een onbereikbare vrouw, sprak mij erg aan. Nadat alles was opgenomen nam ik contact op met Ronald Visch van platenlabel Rood-Hit-Blauw. Het verhelderende gesprek trok mij over de streep om met dit uit Nijkerk afkomstige platenlabel te gaan samenwerken. Mijn doel is om twee singles per jaar uit te brengen, maar ik ga me eerst focussen op ‘Duizend en een nacht’, meent Michael.

In het dagelijks leven runt Michael Kiriazis een eigen koeriersbedrijf en werkt zes dagen per week. Het liefst brengt hij dat aantal terug, zodat hij in een later stadium meer op het podium kan staan. Voorlopig moet hij nog hard werken aan z’n naamsbekendheid, maar z’n gedrevenheid om ook dat doel te bereiken, is ontzettend hoog.

De CD single ‘Duizend en een nacht’ is vanaf 2 juni 2021 verkrijgbaar. De videoclip, opgenomen door Wescur zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn.

Michael Kiriazis ‘Duizend en een nacht‘….Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

Link naar muziekportals: https://found.ee/michaelkiriazis_duizendenennacht Videoclip op Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=OWhOCb2pv08 Boekingen & Informatie: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/michael-kiriazis/

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl T: 06-21265490 RTV Promotie: Score promotions i.s.m. Rood-Hit-Blauw

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring