Mike Daane bouwt verder aan zijn carrière met nieuwe single “Jij en ik”


Keer terug naar Nieuws

De meeste bouwvakkers kunnen doorgaans een aardig robbertje fluiten maar Mike Daane vormt hierop een uitzondering; Mike zingt …en hoe! Tien jaar geleden alweer werd hij ontdekt en sindsdien is Mike een graag geziene en druk geboekte artiest in de omgeving Haarlem en Zandvoort maar inmiddels reikt zijn talent en goede performance ook ver buiten zijn regio. Vijf van zijn afgelopen jaren uitgebrachte singles vonden vorig jaar december een plekje in de Top 1000 van TV-Oranje, iets waar Mike uiteraard bijzonder trots op is.

In 2018 gaat de zanger voor de verwezenlijking van een droom en het verder uitbouwen van zijn carrière: “Yes, dit jaar komt mijn volgende droom uit, we gaan werken aan een album! Nu de juiste albumstukken nog uitzoeken”, zo riep Mike het onlangs uit. Vorig jaar bracht de Noord-Hollander de singles ‘Geluk’ en ‘Ik weet alweer hoe laat het is’ op de markt en nu is het de beurt aan de pakkende en smaakvolle poppy meezinger ‘Jij en ik zijn één’  Met deze in de studio van Mario Veltman opgenomen en geproduceerde track die wederom verschijnt op het Rood-Hit-Blauw label, zal zijn carrière wederom een flinke impuls geven zo is de verwachting.

Boekingen en info:  https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/mike-daane/

Streaming Spotify: https://open.spotify.com/track/5WFil6YNMJYTpenWkHkhs8?si=we8wS8BWS4qtz1aFPsoVdA

Streaming HitsNL: https://www.hitsnl.nl/page/album?album=113422385

Youtube: https://youtu.be/whxkjjk8udg

Downloadsite: http://www.downloadmusic.nl/singles/614481038

Mike Daane – Jij en ik…..Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

Abonneer u nu op het laatste nieuws: www.roodhitblauw.nl of ons youtubekanaal roodhitblauw

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring