Mike Daane brengt ‘Als ik jou vergeef’ van wijlen Andre Hazes uit in Kroegen-Feestversie!


Keer terug naar Nieuws

Sinds de release van ‘Dromen’, de debuutsingle waarmee Mike Daane zichzelf in 2013 landelijk voorstelde aan de liefhebbers van Nederlandstalige muziek, zit de carrière van de Haarlemmer stevig in de lift. ‘Zomerzon’, ‘Kom weer bij mij’, ‘Geluk’, ‘Ik weet alweer hoe laat het is’ en zijn afgelopen februari uitgebrachte single ‘Jij en ik’, vonden prima hun weg naar zowel de radiozenders als het publiek. Een decennia terug nog maar is deze bouwvakker ontdekt, en nu is hij een graag geziene zanger/entertainer in kroegen en op tal van evenementen.

“Yes, weer een geweldige productie binnen gehad van Mario Veltman”, zo liet Mike onlangs weten. In Studio DiMario in Den Bosch is door genoemde producer een speciale feest- en kroegenversie vervaardigd van ‘Als ik jou vergeef’. André Hazes schreef en componeerde het origineel om het in 1998 aan de plaat toe te vertrouwen. Op de kop af 20 jaar na dato dus, is het Mike Daane die met zijn verrassende, eigentijdse en opzwepende versie de kroegen en feestzalen op z’n kop zal gaan zetten. Deze single, 4 november jl. in Muphy’s in Haarlem officieel gepresenteerd, wordt op de markt gebracht door Rood-Hit-Blauw produkties!

Mike Daane – Als ik jou vergeef…..Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

De CD single ‘Als ik jou vergeef’ is nu verkrijgbaar en legaal te downloaden op de bekende platforms. De videoclip ter promotie van de nieuwe single is op diverse televisiestations en Youtube te zien.

Info & Boekingen: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/mike-daane/

Spotify: https://open.spotify.com/album/7DKwIRBmCTmczLpKDLZEIu?si=hiuzQnG6StShi5tvmkkD0Q

Downloadsite: http://www.downloadmusic.nl/singles/615598087

HitsNL: https://www.hitsnl.nl/page/artiest?artist=1588996

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring