Mike Versteeg droomt nachten over Bella Donna


Keer terug naar Nieuws

Ronald Visch van platenlabel Rood-Hit-Blauw merkt dat na een aantal weken grotendeels stil te hebben gezeten, artiesten de draad weer oppakken om nieuw repertoire uit te brengen. Ook Mike Versteeg probeert met z’n latin-zomersingle ‘Bella Donna’ daar een steentje aan bij te dragen. Samen met het productieteam van Sonic Solutions én z’n neef Leroy is de van oorsprong Duitse hit ‘Bella Donna‘ van Pietro Lombardi onder handen genomen. De Nederlandstalige tekst is geschreven door Pascal de Vormer.

In tegenstelling tot de originele versie ligt het tempo iets hoger en is het lied van Mike aangevuld met Nederlandse rap. Daarvoor wist hij z’n neef Leroy (Rapper LV) te strikken. In het verleden was hij erg actief in de rapscene en nam z’n eigen producties thuis in Utecht op. ‘Een tijdje geleden heeft Leroy z’n pijlen gericht op z’n eigen marketingbureau,. Toch vond hij het helemaal te gek dat ik hem vroeg om mee te werken. Ik stuurde hem de demo en dezelfde dag had hij z’n aandeel al geschreven. Dat doen alle rappers namelijk zelf’, verklapt Mike.

Mike is door de coronacrisis dubbel geraakt. Naast actief te zijn in de entertainment sector is hij ook eigenaar van VERS-Catering in Houten. Nadat hij het nieuws hoorde dat alle optredens zouden worden gecanceld had hij z’n hoop gevestigd op de catering. Even later werd eveneens aangekondigd dat ook die branche op slot ging. Voor Mike zat er niets anders op dan thuis te blijven. Het grote voordeel daarvan was dat hij alle tijd had om op internet te zoeken naar ideeën voor een nieuwe single. Mike hoopt dat alle ellende binnenkort voorbij is en hij gewoon verder kan gaan met zingen en z’n werkzaamheden in de catering.

De CD single ‘Bella Donna’ is vanaf 17 juni 2020 verkrijgbaar en te streamen op de bekende platforms. De videoclip, opgenomen door AV Breedbeeld, zal ter promotie van de nieuwe single op diverse Televisiestations en Youtube te zien zijn.

Link naar Boekingen & Info: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/mike-versteeg/

Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=JAsP8mGbf-w

Spotify: https://open.spotify.com/track/3lCHY8yszcNN8qcaJOF3fH?si=7LBLZn7KSSS1Hd-RnQOnXw

Apple Music./ITunes: https://music.apple.com/nl/album/bella-donna-feat-lv-single/1518265500

Deezer: https://www.deezer.com/nl/album/153067542

HitsNL: https://www.hitsnl.nl/page/artiest?artist=2767921

Mike Versteeg….Alweer een Rood-Hit-Blauw Productie!

 

 

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring