Mike Versteeg Ft. rapper LV bundelen de krachten in nieuwe single    ”Bella Donna”


Keer terug naar Nieuws

Nadat Mike Versteeg in september 2019 zijn nieuwe single Iedere Keer lanceerde, wordt er momenteel hard gewerkt aan een heuse zomersingle.

Mike Versteeg heeft zijn productieteam Sonic Solutions aan het werk gezet voor het produceren van een echte latin zomersingle. Naast de samenwerking met Sonic solutions zal er wat bijzonders gerealiseerd worden in de nieuwe plaat van Mike. Niemand minder dan de Utrechtse rapper LV zal de single van Mike aanvullen met Nederlandse rap. Het bijzondere hieraan is dat LV de neef van Mike is. ”Het idee om samen wat op te nemen kwam al tijd geleden voorbij.. Leroy is de juiste man om de rap te schrijven en dit in te vullen” aldus Mike.

Medio Juni zal de single van Mike overal te streamen en verkrijgbaar zijn. De videoclip wordt geregisseerd door Showtime Den Bosch. De uitgave wordt verzorgd door het platenlabel Rood-Hit-Blauw waar Mike getekend is.

Linkjes: Boekingen & Info: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/mike-versteeg/

Mike Versteeg Ft. LV – Bella Donna (Heter dan de zomer)…..Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

Abonneer u nu op het youtube kanaal van RoodHitBlauw en blijf op de hoogte van het laatste nieuws !

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring