Mike Versteeg komt met verfrissende nieuwe single ‘Met jou erbij’


Keer terug naar Nieuws

Het team waar Mike Versteeg mee samenwerkt heeft hoge verwachtingen van z’n nieuwe single ‘Met jou erbij’. In tegenstelling tot een aantal eerdere producties die hij heeftgelanceerd is dit geen cover, maar een compleet nieuw lied. Zoals we van Mike gewend zijn kiest hij altijd voor kwaliteit. Dat is dan ook de reden dat hij wederom de studio van Sonic Solutions indook. Volgens Mike weet producer Joris van Dijk
precies wat bij hem past. Hij gaf Mike dan ook de boodschap mee om een tekst te laten schrijven die meteen pakkend moest zijn. Mike nam vervolgens contact op met Hans Louws omdat hij altijd van die aparte zinnen gebruikt die niet standaard zijn.

‘Vanaf de eerste toon klinkt ‘Met jou erbij’ al vrolijk. En inderdaad……. de eerste zin ‘Heb regelmatig avontuurtjes gehad, maar nooit kreeg ik dat gevoel wat jij me gaf toen s’ avonds laat in de stad’ blijft je bij. Dat is dus typisch een woordspeling van Hans. Over de melodielijn ben ik ook heel erg tevreden. Eigenlijk heb ik in deze plaat nog meer vertrouwen dan in mijn grote hit ‘Bella Donna’. Deze plaat wordt nog steeds met grote regelmaat gedraaid bij tal van radiostations. Ook Ronald Visch van platenlabel Rood-Hit-Blauw heeft het gevoel dat dit nummer het succes van ‘Bella Donna’ kan overtreffen’, aldus Mike.

Op 3 juli jl. was Mike Versteeg één van de eerste artiesten die uit handen van Ingrid Simons en Johan Vlemmix een speciaal lintje kreeg opgespeld tijdens de Muzikale Lintjesregen. Dit initiatief is in het leven geroepen als waardering voor artiesten of personen die werkzaam zijn – of werkzaam geweest zijn – in het Nederlandstalige muziekgenre. Meer info hierover is te lezen op www.muzikalelintjesregen.nl

it-Blauw merkt dat na een en blijf op de hoogte van het laatste nieuws !
De CD single ‘Met jou erbij’ is vanaf 6 oktober 2021 verkrijgbaar. De videoclip, opgenomen in Houten bij Boca Bar & Kitchen en de nieuwe zaak Brother Louie Bar & Pizza is door Joey van Filmcreatie opgenomen en zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn.

Mike Versteeg ‘Met jou erbij’….Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!
Link naar muziekportals: https://found.ee/mikeversteeg_metjouerbij
Link naar videoclip: https://www.youtube.com/watch?v=20xpYdpWu9Y Boekingen & Informatie: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/mike-versteeg/ Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl RTV Promotie: Rood-Hit-Blauw Producties

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring