Mike Versteeg ontwikkelt met ‘Ik liet jou mijn liefde zien’ nieuwe stijl


Keer terug naar Nieuws

Nadat Mike Versteeg in 2018 besloot om in zee te gaan met Rood-Hit-Blauw heeft hij samen met platenbaas Ronald Visch een koers uitgestippeld waarin hij zich de komende jaren muzikaal in wil onderscheiden. Zijn doel als beginnend artiest om een nieuwe stijl te ontwikkelen is met ‘Ik liet jou mijn liefde zien’ zeker gelukt.

De 18-jarige zanger uit Houten heeft inmiddels twee singles op zijn naam staan. Zijn in juni 2018 gelanceerde nummer ‘Op eigen benen’ nam hij op bij Sonic Solutions in Roosendaal. ‘Ik ben heel erg tevreden over de samenwerking met Joris van Dijk, Michel Clerx en Jarek Mathijssen. Ze hielpen en adviseerden me vanaf het begin heel erg goed. Ondanks het feit dat het een flink eindje rijden is van Houten naar Roosendaal, heb ik dat er graag voor over. Ik gaf aan dat Hans Louws een tekst en een melodielijn had gemaakt waar ik mij helemaal in kon vinden. Het was de eerste samenwerking met hem en wat mij betreft blijft het daar niet bij. De jongens van Sonic Sulutions hebben er een mooie dansplaat van weten te maken. Het is compleet nieuw en past helemaal bij mij, glundert Mike.

Op het moment van de lancering van ‘Ik liet jou mijn liefde zien’ staat Mike aan de vooravond van het eindexamen kok. Als hij slaagt is hij verzekerd van een baan als kok bij een bedrijfscateraar. ‘Mijn werktijden zijn van 8.00 uur tot 16.00 uur. Bovendien ben ik elk weekend vrij zodat ik alle tijd heb voor m’n grote passie zingen’, meldt Mike.

De sfeervolle clip met een hoge dosis discoverlichting is door Showtime Den Bosch opgenomen bij Café Mango’s in Houten.

De CD single ‘Ik liet jou mijn liefde zien’ is vanaf 6 februari 2019 verkrijgbaar en legaal te downloaden op de bekende platforms. De videoclip ter promotie van de nieuwe single is op diverse televisiestations en Youtube te zien.

Link naar Boekingen & Info: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/mike-versteeg/

Youtube: https://youtu.be/NNAcinCsKgw

Spotify: https://open.spotify.com/track/7jVYiSkaN1wkV7s39ta2rf?si=_S5oawuMQq6EQ7IeuR4p4g

Apple Music./ITunes:

https://itunes.apple.com/nl/album/ik-liet-jou-mijn-liefde-zien-single/1451206903

Downloads: http://www.downloadmusic.nl/singles/616112867

HitsNL: https://www.hitsnl.nl/page/artiest?artist=2767921

 

Mike Versteeg ‘Ik liet jou mijn liefde zien’…..Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring