Mike Versteeg strikt Rapper LV wederom voor rapgedeelte in nieuwe single ‘Alles wat ik met je wil’


Keer terug naar Nieuws

 

Het is alweer bijna een jaar geleden dat Mike Versteeg muzikaal iets van zich liet horen. Zijn latin-zomersingle ‘Bella Donna’ leverde hem naast ontzettend veel airplay bij de Nederlandstalige radiostations een gouden plaat op. Inmiddels staat de teller op meer dan 106.000 streams. De opvolger ‘Alles wat ik met je wil’ heeft ook alle potentie om dit aantal te evenenaren. Het betreft een Nederlandstalige versie van ‘Vivo Pensando En Ti’ waarmee Felipe Peláez ft. Maluma in 2017 een vette hit in handen hadden.

Mike laat weten dat hij al jaren fan is van Maluma. ‘Tijdens het bekijken van de originele clip ‘Bella Donna’ van Pietro Lombardi werd aan de rechterkant de clip van Felipe Peláez ft. Maluma zichtbaar. Uit nieuwsgierigheid klikte ik daar op en vond het meteen lekker klinken. Ik dacht eerst dat het Italiaans zou zijn, maar het bleek om de Colombiaanse taal te gaan. Ondanks dat mijn volgende single, die in oktober 2021 gelanceerd wordt, dacht ik dat een bewerking van dit lied perfect voor de zomer zou zijn. Ik heb Hans Louws gevraagd of hij een leuke tekst wilde schrijven. Het gaat over een jongen die een meisje leuk vindt. Het meisje wil echter niet gebonden zijn omdat ze zich onzeker voelt. De jongen wil er wel voor gaan, maar durft de stap ook niet te zetten’, onthult Mike.

Net zoals in ‘Bella Donna’ is neef Leroy (Rapper LV) in deze productie ook te horen. De opnames vonden plaats bij Sonic Solutions in Roosendaal en de accordeonpartijen zijn ingespeeld door Daniël Metz. Al met al een heerlijk klinkend en zomers lied.

De CD-single ‘Alles wat ik met je wil’  is vanaf 4 juni 2021 verkrijgbaar. De videoclip, opgenomen door Gerrit Driessen, zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn. De beelden hiervan zijn geschoten bij Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen. Volgens Mike is het shot waar te zien is dat de zon achter de bomen verdwijntt heel erg mooi geworden.

Mike Versteeg ‘Alles wat ik met je wil’….Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

Link naar muziekportals: https://found.ee/mikeversteeg_alleswatikmetjewil

Link naar videoclip: https://www.youtube.com/watch?v=gbeWMQf8dyI

Boekingen & Informatie: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/mike-versteeg/

———————————–

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl T: 06-21265490

RTV Promotie: Score promotions i.s.m. Rood-Hit-Blauw

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring