Mike Versteeg vanaf nu ook Rood-Hit-Blauw artiest !


Keer terug naar Nieuws

Welkom Mike!
Mike Versteeg Koops vanaf nu ook RoodHitBlauw artiest !

Mike Versteeg stelt zich aan U voor:
Ik ben Mike Versteeg 18 jaar en woonachtig in Houten bij Utrecht. Ik werk al enige jaren als kok, daarnaast is zingen en optreden mijn grote passie en hobby. Om vervolg stappen in mijn carrière te gaan zetten werd ik door diverse collega’s in de Muziekindustrie geadviseerd contact op te nemen met Rood-Hit-Blauw Produkties.

Nadat ik deze afspraak had gemaakt werd me al snel duidelijk dat ik me hier thuis en op mijn gemak voelde en zijn we ter plaatse een overeenkomst aangegaan. Mijn nieuwe single ”Op eigen benen staan” zal dan ook de eerste stap worden van deze samenwerking. Het liedje is opgenomen bij Sonicsolutions en zal medio juni worden uitgebracht onder dit label.

Meer nieuws over deze release volgt spoedig!

 

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring