Mitch de Vrind brengt speciaal trouwlied ‘Voor altijd en eeuwig’ uit als nieuwe single


Keer terug naar Nieuws

Met kerkklokken die de melodie van ‘Daar komt de bruid’ aankondigen start de nieuwe single ‘Voor altijd en eeuwig’ die
Mitch de Vrind uitbrengt bij platenlabel Rood-Hit-Blauw waar hij sinds kort een samenwerking mee is gegaan. In plaats van een gezellige meezinger heeft de uit Leiden afkomstige zanger gekozen voor een ballad waarvan de tekst een bijzondere lading dekt. Het was een verrassing voor zijn vrouw Michelle waar hij op 16 juni jl. mee getrouwd is.

Mitch: ‘Ik had stiekem bij Sonic Solutions het lied opgenomen. Mijn vorige single had Joris van Dijk ook geproduceerd en omdat ik zeer tevreden was over de kwaliteit was de keuze voor deze opnamestudio niet moeilijk. Ik belde met tekstschrijver Hans Louws en vertelde dat ik een trouwlied wilde laten maken. Als voorbeeld noemde ik ‘Dit is de dag’ van Wesley Klein. Nadat Hans aangaf dat hij die tekst ook had geschreven wist ik zeker dat het goed zou komen. In april ben ik de studio ingedoken om het lied in te zingen. Dat was wel een hele bijzondere ervaring omdat het speciaal voor Michelle was. Alleen de ceremoniemeester, m’n moeder en zanger Marco Marché die op bruiloft aanwezig waren, wisten hiervan af. Tijdens de feestavond ben ik om 20.30 uur de zaal ingelopen met een microfoon om het nummer voor haar te gaan zingen. Dat leverde natuurlijk behoorlijk veel vreugdetraantjes op en niet alleen bij haar….

Het zou zo maar kunnen zijn dat ‘Voor altijd en eeuwig’ bij toekomstige trouwgelegenheden een favoriet verzoeknummer gaat worden. Mitch is in ieder geval te boeken om dit lied live ten gehore te brengen. Vanwege de voorbereidingen van zijn eigen bruiloft stonden de optredens op een laag pitje, maar vanaf nu gaat hij weer volop gas geven.

De CD-Single ‘Voor altijd en eeuwig’ is vanaf 6 juli 2022 verkrijgbaar. De videoclip, waarvan de beelden zijn geschoten door Kaska op de trouwdag zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn.

Mitch de Vrind ‘Voor altijd en eeuwig’ ….Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

Link naar muziekportals: https://lnk.fu.ga/mitchdevrind_vooraltijdeneeuwig

Link naar videoclip: https://www.youtube.com/watch?v=x_A6bUr8oZA

Boekingen & Informatie: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/mitch-de-vrind/

———————-

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl RTV Promotie: Rood-Hit-Blauw Producties

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring