Nelis Heesbeen volgt collega artiesten !


Keer terug naar Nieuws

Nelis Heesbeen is in het artiestencircuit een graag geziene gast. De uit Zaltbommel afkomstige zanger zingt al vele jaren en heeft al aardig wat podium ervaring.

Na in het verleden al eens via social media te hebben gesproken met Ronald van Rood-Hit-Blauw kreeg ik de tip van diverse collega’s om mijn nieuwe plaat eens aan hem voor te leggen.

Ronald (RHB)

Onlangs belde Nelis ons om een afspraak en samen zijn nieuwe liedje te beluisteren, uiteraard was onze nieuwsgierigheid direct gewekt en vroegen we hem deze vooraf te mailen. We kunnen dan op ons gemak de track een aantal keer goed beluisteren en dan beoordelen.

Na deze luistersessie ging het in sneltreinvaart, het is namelijk een prachtig liedje, hoewel een cover is er een mooie draai aan de track gegeven en is hij zeker Rood-Hit-Blauw waardig. Dat is het mooie van het vak, met regelmaat sturen artiesten tracks en soms zijn daar mooie pareltjes bij.

 

Binnenkort volgt meer nieuws over Nelis heesbeen zijn single

Nelis Heesbeen…alweer een Rood-Hit-Blauw produktie.

Link naar Boekingen & Info: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/nelis-heesbeen/

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring