Nicky Baegen zet zich met nieuwe single ‘Elke dag een feestje’ landelijk op de kaart


Keer terug naar Nieuws

Nicky Baegen ziet de samenwerking met Rood-Hit-Blauw producties en het team van Sonic Solutions uit Roosendaal als een nieuwe start van zijn muzikale carrière. In het verleden heeft hij al een tweetal singles opgenomen, maar door omstandigheden werd alles op een laag pitje gezet. Met z’n nieuwe single ‘Elke dag een feestje’, die geschreven is door Pascal de Vormer en P.Prusysenaere laat hij in ieder geval horen dat hij van gezellige Nederlandstalige dansbare muziek houdt.

Nicky:’ Evert van Huygevoort maakte mij enthousiast over de werkwijze van Sonic Solutions. Omdat ik van plan was om dit jaar weer vol gas te geven maakte ik een afspraak met producer Joris van Dijk. Ik vertelde wat mijn wensen waren en hij stelde voor om een afspraak te maken met twee van zijn vaste tekstschrijvers. Ze hebben speciaal voor mij dit nummer geschreven en gecomponeerd. Je wilt niet weten hoe blij ik hier mee ben. Het onderwerp waarin wordt belicht dat de zon elke dag schijnt als je je geliefde ziet is erg pakkend. Ik hoop dan ook dat de plaat bij veel radiostations wordt opgenomen in de playlist zodat ik landelijk op de kaart wordt gezet. In ieder geval plan ik op korte termijn 4 cd-presentaties, te weten Turkije (Artiestenreis) in Den Haag (Cafe Rustenburg, en Cafe het Amsteltje), Gorinchem (Cafe de mop)

De 36-jarige zanger uit Dordrecht kan in de muziek echt z’n ei kwijt. Soms met een lach en de andere keer met een traan. Nicky is voornemens om minimaal twee singles per jaar uit te brengen. Hij heeft wel als doel gesteld dat het kwalitatief gewoon goed moet zijn. Volgens hem gaat dat met dit team zeker lukken.

De CD-single ‘Elke dag een feestje’ is vanaf 21 september 2022 verkrijgbaar. De videoclip, opgenomen door Joey van der Bilt, zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en YouTube te zien zijn.

Nicky Baegen ‘Elke dag een feestje’ ….Alweer een Rood-Hit-Blauw productie! Link naar muziekportals: https://lnk.fu.ga/nickybaegen_elkedageenfeestje
Link naar Videoclip: https://www.youtube.com/watch?v=9nL5UeXW7IM Boekingen & Informatie: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/nicky-baegen/

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl T: 06-21265490 RTV Promotie: Score promotions i.s.m. Rood-Hit-Blauw

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring