Nieuwe KonFetTi-single als aankondiging start van de ‘ZOMER’ ??


Keer terug naar Nieuws

“Een nieuw jaar en een nieuwe KonFetTi-single is in aantocht”, zo riepen Aaron en Leonie in koor nadat zij het vuurwerk en de oliebollen bij de aftrap van 2018 achter zich lieten. Het begon allemaal in 2011 met de release van hun vrolijke debuutsingle ‘Konfetti Barst Los!’ De agenda van KonFetTi liep weldra vol met optredens in heel het land. Leonie Wintjes is naast haar job als zangdocente, veel in haar eigen musicalschool te vinden evenals in het gezelligste familiepretpark van Kaatsheuvel. Aaron D.(ijsselbloem) scoorde diverse hit-noteringen met zijn solo-singles, en verder is hij net als Leonie, gewoon lekker maf natuurlijk!

Na de vorige single ‘Ik blaas een kusje’ kan KonFetTi niet wachten tot de zomer zich aandient. Dat komt natuurlijk omdat hun nieuwste liedje gewoonweg ‘Zomer’ heet. En weet je wat zo leuk is … hierop is ook een rapje te horen van Maurits de Jager! Wie? Nou, Maurits, een enorm rap talent, haalde onder leiding van Yes-R de halve finale van het landelijke tv-programma ‘Go With The Flow’.

4 april jl. werd de single  ‘Zomer’ van KonFetTi aan het publiek voorgesteld in de CacaoFabriek te Helmond met als speciale gasten Ralf Mackenbach en Alessandro! Laat de ‘Zomer’ nu maar komen want deze door Colin Heikens en Rutger Kanis geschreven track, opgenomen bij TMS Studio, zorgt voor een stralend zonnige start van het leukste seizoen van het jaar. Regen verdwijnt, strandfeestjes dienen zich aan, lekker chillen in het zand, kampvuurtje aan, en voor even weg met die schoolboeken! Het is tijd voor zon, zee, zwembad en strand met de ‘Zomer’ van KonFetTi, uitgebracht door wie anders dan… Rood-Hit-Blauw Produkties!

De CD-single ‘Zomer’ is nu verkrijgbaar en legaal te downloaden op de bekende platforms. De videoclip ter promotie van de nieuwe single is op diverse televisiestations en YouTube te zien.

Info & Boekingen: http://konfetti-online.nl / https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/konfetti/

KonFetTi LIKE page: https://www.facebook.com/KonfettiOnline

Link naar Spotify:

https://open.spotify.com/album/1MVK0KUYQkmqB5Eqkl0AbL?si=9GmMv60kQvukZuVNDla6Lg

Link naar een downloadsite: http://www.downloadmusic.nl/singles/614719722

Link naar youtube: https://youtu.be/m6DrdoMi9Xg

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring