Nieuwe single Frank Smeekens uit en binnenkort gepresenteerd!


Keer terug naar Nieuws

Frank Smeekens heeft de vaart erin de laatste jaren. de Tilburger bekend van oa. de singles ‘Laat ons dromen’, ‘Ik ben van jou’, ‘Met jou alleen’, ‘Kleine dingen’, ‘Het leven blijft mooi’ en ‘Laten we eén zijn’. Daarnaast verscheen afgelopen zomer de verrassende zomerplaat ‘Jij bent de mijne’, zijn duet met Patrick Dano, terwijl sinds 2015 zijn vierde album ‘Zoals ik ben’ in de winkelschappen ligt. Naast zijn gebruikelijke carnavalsplaten die jaarlijks verschijnen. Een kleine 20 jaar is Frank ondertussen alweer op de podia te vinden, de kick-off hiervan was in de kantine van voetbalclub GSBW uit Goirle, en sindsdien gaat het crescendo met zijn carrière als zanger.

Over zijn nieuwe single ‘Liefste’, dat 1 december in Café D’n Brands in Goirle met tal van gastoptredens gepresenteerd gaat worden, is Frank even duidelijk als enthousiast: “Een oergezellig foxtrot, een echte meezinger en eentje met een hoog polonaisegehalte”, aldus de Tilburger. En hieraan is geen woord gelogen! ‘Liefste’ is een door Frank eigenhandig geschreven Nederlandstalige bewerking van een nummer uit de zeventiger jaren van de befaamde George Baker Selection. Deze bijna vier minuten durende tijdloze Goldfinger-productie staat garant voor een bruisend meezingfeest waarmee Frank Smeekens zichzelf nadrukkelijk in de kijker speelt! Deze binnenkomer van jewelste, binnenkort vast op elke playlist te vinden, verschijnt uiteraard via Rood-Hit-Blauw Produkties!

https://www.facebook.com/frank.smeekens   /  http://www.franksmeekens.nl/

Frank Smeekens – Liefste….Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

De CD single ‘Liefste’ is nu verkrijgbaar en legaal te downloaden op de bekende platforms. De videoclip ter promotie van de nieuwe single is op diverse televisiestations en Youtube te zien.

Link naar Spotify: https://open.spotify.com/track/6g4lHmcP5iJcsbMQm4cA88

Link naar info & Boekingen: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/frank-smeekens/

Link naar een downloadsite: http://www.downloadmusic.nl/singles/614177200

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring