Nieuwe single ‘Laten we dansen’ van Eric Jaspers valt op door frisse klanken


Keer terug naar Nieuws

Dat muziek het leven van Eric Jaspers grotendeels bepaalt staat als een paal boven water. Hij kan zich uren vermaken in z’n eigen Eban studio. Daar zijn ook de wortels gelegd van z’n nieuwe plaat ‘Laten we dansen’. Het is overigens de vierde single op rij die bij Rood-Hit-Blauw produkties verschijnt. Het overgrote deel muziek dat op dit label van Ronald Visch wordt uitgebracht kun je plaatsen in de categorie volksmuziek. Toch is Visch blij om Eric in z’n artiestenstal te hebben. De vraag naar dergelijke artiesten is groeiende en RHB is daarom ook blij met Jaspers.

Eric schrijft al vele jaren liedjes met een boodschap. Dat geldt dus ook voor ‘Laten we dansen’. ‘Met name het grote aantal negatieve berichten die we dagelijks ontvangen bracht mij op het idee om een nummer te schrijven waar we vrolijk van worden. Ik ben hier in 2021 al mee begonnen. Het lijkt wel of de ellende in de wereld steeds groter aan het worden is. Muzikaal was ik op zoek naar frisse klanken waar je heerlijk op kunt dansen. De gezellige dansbeat zorgt er in ieder geval voor dat het zomers klinkt. Ik moet wel zeggen dat het een apart liedje is geworden met een eigen sound. Noemenswaardig is het gebruik van veel live instrumeneten, we hebben alles uit de kast getrokken.Ik hoop daarom ook dat iedereen hiervan kan genieten met een leuke zomer erbij’, aldus Eric.

De CD-single ‘Laten we dansen’ is vanaf 13 april 2022 verkrijgbaar. De videoclip, zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn. Credits videoclip:
Arno Maas: Script, regie en montage

Rik van den Wildenberg: camera, licht en montage Productie: Maaswerk ism. RGB Produkties

Eric Jaspers….’Laten we dansen’. Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

Link naar muziekportals: https://lnk.fu.ga/ericjaspers_latenwedansen
Link naar videoclip: https://www.youtube.com/watch?v=HZo0sOKGXno Boekingen & Informatie : https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/eric-jaspers/

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl T: 06-21265490 RTV Promotie: Score promotions i.s.m. Rood-Hit-Blauw

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring