Nigel Fischer krijgt per ongeluk gigantische feestknaller in z’n mailbox!


Keer terug naar Nieuws

Met ‘Ik ben niet lui, maar te snel moe’ hoopt Nigel Fischer te gaan scoren. Alle ingrediënten die nodig zijn om dit doel te halen zijn ruimschoots aanwezig. Net zoals z’n vorige singles toog de zanger naar Studio 69 in Zegge om deze feestknaller op te nemen. ‘Waarom zou ik veranderen van studio als het goed is. De samenwerking met Laurens van Wessel bevalt me uitstekend’, aldus Nigel.

‘Ik ben niet lui, maar te snel moe’ is geschreven door Jeff Weber. ‘Per mail ontving ik twee liedjes van Jeff. Wij hoorden dit lied en vonden het gelijk een topnummertje. Ik belde Jeff op en vertelde dat ik erg blij was met de demo….toen werd het even stil aan de andere kant van de lijn. Nadat hij vroeg waar ik het over had bleek dat het een vergissing betrof. Die track was helemaal niet voor mij bedoeld maar voor een gevestigde andere collega artiest. Gelukkig kon Jeff er wel om lachen en stemde toe dat ik het lied mocht opnemen’, glundert Nigel.

De zanger uit Houten die inmiddels 5 jaar aan de weg timmert in de muziekwereld is ook zeer tevreden over de samenwerking die hij in 2018 aanging met Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw. ‘Hij staat voor z’n werk en regelt alles tot in de details. Daar kan ik op bouwen.’, meldt Nigel trots!

Over bouwen gesproken. Daar weet Nigel ook alles van af. Samen met z’n vader en broer runt hij onderhoud- en klusbedrijf  Wimini. Deze locatie in Houten maakt ook deel uit van de clip die door Karl Kaspers van Kaska Productions geschoten is. Daarnaast is er gefilmd bij Nigel thuis en in het kroegje die bij z’n broer in de tuin staat. Het resultaat is een grappige clip met leuke sketches.

De CD single ‘Ik ben niet lui, maar te senl moe’ is vanaf ‘ 6 Februari 2019 verkrijgbaar en legaal te downloaden op de bekende platforms. De videoclip ter promotie van de nieuwe single is op diverse televisiestations en Youtube te zien.

Link naar Boekingen & Info: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/nigel-fischer/

Youtube: https://youtu.be/kmeT2isouDU

Spotify:https://open.spotify.com/track/5FeYXIEb38sGi30sc5eKGn?si=SIJJSdXVRHqIsJRmXhh7mQ

Apple Music./ITunes: https://itunes.apple.com/nl/album/ik-ben-niet-lui-maar-te-snel-moe-single/1451205894

Downloads: http://www.downloadmusic.nl/singles/616105633

HitsNL: https://www.hitsnl.nl/page/artiest?artist=797360

Nigel Fischer ‘Ik ben niet lui, maar te snel moe’…..Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring