Patrick Dano gaat de zomer tegemoet met prachtige single ‘Oh Mamacita’


Keer terug naar Nieuws

Het is inmiddels al weer ruim 2 jaar geleden dat Patrick Dano de single ‘Wondermooi’ lanceerde. In de tussentijd kreeg hij wederom te maken met gezondsheidsklachten. Ondanks z’n relatief jonge leeftijd van 45 jaar onderging hij twee hartinfarcten en vanwege een vernauwing in de kransslagaders werden er vijf stents geplaatst. Omdat Patrick momenteel weer goed in z’n vel zit, vond hij het tijd worden voor een nieuwe single. Het is een Nederlandstalige bewerking geworden van een albumtrack ‘Oh Mamacita’ van de uit Duitsland afkomstige zanger Ramon Roselly. De tekst is geschreven door Marc Daniels en Patrick Dano en de opnames vonden plaats bij Sonic Solutions in Roosendaal. Vanwege de prettige samenwerking met Ronald Visch verschijnt ook deze single op het Rood-Hit-Blauw label.

‘Het is de eerste keer dat ik met het team van Sonic Solutions heb samengewerkt. Zij timmeren de laatste tijd behoorlijk aan de weg en produceren bijzonder mooie producties. Ook collega-artiesten zijn laaiend enthousiast over hen. Dat is dan ook de reden dat ik met producer Joris van Dijk contact opnam. Ik vertelde dat ik de originele versie van Ramon Roselly per toeval tegenkwam op internet. Door de Spaanse klanken die aan de productie zijn toegevoegd is het een prachtig zomers lied geworden. Ook de verhaallijn die gaat over een mooie dame die onbereikbaar is, sluit daar perfect bij aan. Het is wel heel iets anders dan wat je van mij gewend bent, maar bij dit stijltje voel ik me prettig’, vertelt Patrick.

De CD-single ‘Oh Mamacita’ is vanaf 9 juni juni 2021 verkrijgbaar. De videoclip, die opgenomen is door Max Heijmans zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn.

Patrick Dano ‘Oh Mamacita’…..Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie! Link naar muziekportals: https://found.ee/patrickdano_ohmamacita

Boekingen & Informatie: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/patrick-dano/

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring