Patrick Dano kondigt alvast bijzondere en aanstekelijke nieuwe single aan!


Keer terug naar Nieuws

Tilburger Patrick Dano is druk bezig in de studio van Harald Queens (HQ Studio) met het afronden van zijn bijzondere en aanstekelijke nieuwe single. Deze single zal net als zijn vorige tracks weer verschijnen op het Rood-Hit-Blauw label van Ronald Visch.

Patrick onthuld alvast een tipje van de sluier:

Voor mijn nieuwe liedje getiteld “Wondermooi” die wederom geschreven is door Marc Daniels is gekozen voor een bijzonder arrangement. Samen met Harald Queens hebben we gezocht naar een Fris, Vrolijk en Zomers geluid. We zijn hierin uitstekend geslaagd volgens mij, maar uiteraard is de mening van de Radiostations, Luisteraars en Fans bepalend voor het succes! Ik ben erg benieuwd naar hun reacties en tel de dagen af tot de single gelanceerd wordt.

De CD single ‘Wondermooi’ is vanaf 1 mei 2019 verkrijgbaar en te streamen op de bekende platforms. De videoclip ter promotie van de nieuwe single is op diverse televisiestations en Youtube te zien.

Link naar Boekingen & Info:

https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/patrick-dano/

Tel:  06 – 23463645

Patrick Dano “Wondermooi’…..Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring