Patrick Dano zit in muzikale flow!


Keer terug naar Nieuws

De meeste recente singles van Patrick Dano; ‘Ti Amo’, ‘Leven Lukt Me Niet Met Jou’, ‘Ik Leef M’n Eigen Leven’, zijn goed in de smaak gevallen bij zowel publiek als de media. De sympathieke in 1975 geboren Tilburger zit overduidelijk in een goede flow muzikaal gezien! Je moet het ijzer smeden als het heet is, aldus het spreekwoord, en dus komt de zingende buschauffeur uit het zuiden met een nieuwe plaat waarop de liefde centraal staat. Met in zijn bagage optredens bij diverse talentenjachten waaronder deelname aan de Soundmixshow komt de muzikale carrière van Patrick Dano vanaf 2007 goed los met liedjes als ‘Hoop Doet Leven’, ‘Onbesproken Woorden’ en ‘Een Knuffel’.

Over zijn nieuwe single ‘Te Quiero’, een keuze van Patrick zelf trouwens, wordt het in het zuiden al weken vol lof gesproken. “Super, het allerbeste wat Patrick heeft uitgebracht”, is één van de vele positieve reacties op een van oorsprong Duits liedje dat in 2002 door het trio Jan Smit, Piet Veerman en George Baker (de goldene stimme) is gezongen. Het tempo van ‘Te Quiero’ is nu iets opgevoerd en verder zijn Duitse en Griekse invloeden naast de Hollandse palingsound te horen op deze door Harald Queens geproduceerde single. “Iets heel anders dan wat men van mij gewend is, maar erg mooi, aansprekend en het raakt je meteen”, aldus de Tilburger over het door Marc Daniels/Dennis Musters geschreven nummer dat via Rood-Hit-Blauw Produkties op de markt is gebracht.

Te Quiero…..Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

De CD single ‘Te Quiero’ is nu verkrijgbaar en legaal te downloaden op de bekende platforms.

Link naar een downloadsite: http://www.downloadmusic.nl/singles/612963759

Boekingen Patrick Dano:  06 – 23463645   http://www.patrick-dano.nl

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring