Patrick Jochems hoopt met nieuwe single ‘Als je blijft geloven’ zijn horizon te verbreden.


Keer terug naar Nieuws

Omdat zijn eerste kennismaking met Marco Luesink in 2022 ontzettend goed was bevallen, twijfelde Patrick
Jochems er geen moment aan om ook zijn nieuwe single door hem te laten maken. Deze keer kreeg de producer van de, in Wehl gevestigde Studio Evolution, de opdracht om een uptempo lied te bedenken. Patrick had enkele voorbeelden meegenomen, waaronder een aantal nummers die hij de laatste tijd op verzoek van het publiek vertolkt op de bühne. Vooral de muziekstijl van Robert Pater blijkt een schot in de roos. Zelf beschikt Patrick over 5 eigen liedjes en denkt met een koerswijziging naar snellere nummers zijn
fans daarmee te verblijden. Stiekem hoopt hij natuurlijk ook dat zijn landelijke bekendheid gaat groeien. Hij is er zich van bewust dat dit niet van de éne op de andere dag te realiseren is. Zijn nieuwste wapenfeit ‘Als je blijft geloven’ verschijnt net als de voorganger ‘Little by Little’ bij Rood-Hit-Blauw producties.

Patrick: ‘Ik merk gewoon dat het publiek positiever reageert op nummers met een verhoogd ritme. Eigenlijk past dat ook heel goed in mijn straatje. Tot nu toe heb ik daar niets mee gedaan. Om de juiste koers te varen heb je daarom iemand nodig die daar verstand van heeft. Ondanks dat ik Marco nog niet eens zo heel lang ken, durf ik te zeggen dat hij de juiste man is om mij verder te helpen. Ik vertelde hem dat ik vond dat accordeongeluiden een nummer altijd aantrekkelijker maken. Dat instrument vrolijkt iedereen gewoon op. Voor de rest heb ik alles aan hem overgelaten. Marco heeft vervolgens de melodielijn bedacht en is ook verantwoordelijk voor de tekst. Natuurlijk heb ik de plaat aan meerdere mensen in mijn omgeving laten horen en die waren allemaal zeer enthousiast. Dat is al een goed teken. Als blijkt dat deze single aanslaat, dan denk ik dat er in het vervolg meerdere feestknallers van mij zullen verschijnen.’

De CD-single ‘Als je blijft geloven’ is vanaf 29 maart 2023 verkrijgbaar. De videoclip, opgenomen door Joey (Filmcreatie), zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn.

Patrick Jochems ‘Als je blijft geloven’….Een Rood-Hit-Blauw productie!

Link naar muziekportals: https://lnk.fu.ga/patrickjochems_alsjeblijftgeloven

Link naar videoclip: https://www.youtube.com/watch?v=I3kw1H7IkwY

Boekingen & Informatie: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/patrick-jochems/

————————

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl

RTV Promotie: Score promotions i.s.m. Rood-Hit-Blauw

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring