Patrick Valentijn kiest met nieuwe single ‘Yo Te Quiero’ voor eigen identiteit


Keer terug naar Nieuws

Patrick Valentijn gooide een paar weken geleden het roer compleet om. Volgens Patrick lijken daarom veel liedjes door de instrumentenkeuze vaak op elkaar. Samen met het producersteam Hans Aalbers en Arjan Venemann wordt hard gewerkt aan een eigen stijl waarin vooral zijn stemgeluid herkenbaar moet worden. De eerste productie die uit de befaamde studio uit Nederhorst Den Berg komt is de vrolijke single ‘Yo te Quiero’. Nieuw is ook de samenwerking met Rood-Hit-Blauw produkties uit Nijkerk. In het verleden hadden Patrick en Ronald Visch wel eens gesproken over een samenwerking, maar daar is eigenlijk nooit iets van gekomen.

‘In het verleden heb ik al diverse soorten muziek uitgebracht. Ik moet wel eerlijk zeggen dat Spaanse muziek mij altijd vrolijk stemt. Ik geniet ook van reggaeton en salsa, maar dat hoeft niet altijd terug te komen. Het belangrijkste voor mij is dat het publiek mijn stem gaat herkennen. Daarover heb ik uitgebreid met Hans en Arjan gesproken. Zij begrijpen precies wat ik bedoel en ‘Yo te Quero’ is daar het eerste voorbeeld van.Datzelfde geld voor Ronald Visch. Hij heeft een breed scala aan artiesten in zijn stal en is van alle markten thuis. Ik denk dat ik daar op de goede plek zit.

Grote waardering heeft Patrick ook voor z’n werkgever Seacon Logistics die het mede mogelijk heeft gemaakt om deze stappen te zetten

De CD single ‘Yo te Quiero’ is vanaf 6 mei 2022 verkrijgbaar. De videoclip, die opgenomen is door Karl Kaspers zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn.

Patrick Valentijn ‘Yo te Quiero’ ……Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

Link naar muziekportals: https://lnk.fu.ga/patrickvalentijn_yotequiero

Link naar videoclip: https://www.youtube.com/watch?v=ytYQ0v1valU

Boekingen & Informatie:

https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/patrick-valentijn/

http://www.patrickvalentijn.nl

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl

RTV Promotie: Score promotions i.s.m. Rood-Hit-Blauw

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring