Peter Hermans heeft de juiste drive om te slagen als zanger, zijn nieuwe single verschijnt op Rood-Hit-Blauw !


Keer terug naar Nieuws

“Net in de studio geweest, wat een supermooi product en wat een meezinger”, zo liet de in Renswoude woonachtige zanger Peter Hermans enige tijd geleden weten. Nog meer goed nieuws, want 26 oktober jl. trouwde de zanger en samen met zijn kersverse echtgenote kijkt hij nu uit naar de geboorte van hun eerste kindje. “Hoe trots kan je zijn”, aldus Peter die na de totstandkoming van de demo van zijn nieuwe liedje ‘Nee, het maakt met niets meer uit’, contact opnam met Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw produkties.

“Een talentvol zanger”, zo benadrukte Ronald die merkte dat Peter een enorme drive bezit te slagen als artiest, naast dat hij een warm en erg prettig stemgeluid in zijn bagage heeft, aldus de platenbaas. Het origineel van ‘Nee, het maakt me niets meer uit’ komt uit de pen van André Hazes (Sr.), terwijl de nieuwe uitvoering van Peter Hermans is vervaardigd door Anro Produkties. “Pak jij je spullen maar, ga maar weg je weet waar heen.. jij hebt me zo veel pijn, ik leef zonder jou wel voortaan, heus ik red het wel alleen”, zo verteld dit krachtige en emotionele levenslied waarop Peter laat horen wat hij zoal in huis heeft als zanger. Iemand die de juiste snaar dus ten volle weet te raken en waarvan we nog véél meer gaan horen in de toekomst!

Peter Hermans – Nee, het maakt me niets meer uit…..Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

De CD single ‘Nee, het maakt me niets meer uit ’ is nu verkrijgbaar en legaal te downloaden op de bekende platforms. De videoclip ter promotie komt zsm online.

Info & Boekingen: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/peter-hermans/

Spotify: https://open.spotify.com/album/3louOcAuJ6wNimmjVkypwc?si=E6Xv0EdHRSORpHV7FdVNjA

AppleMusic / ITunes:

https://itunes.apple.com/nl/album/nee-het-maakt-me-niets-meer-uit-single/1441522420

Downloadsite: http://www.downloadmusic.nl/singles/615603898

HitsNL: https://www.hitsnl.nl/page/artiest?artist=3082821

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring