Platenlabel is verheugd met nieuw juweel op Rood-Hit-Blauw !


Keer terug naar Nieuws

Tony Anderon en Rood-Hit-Blauw producties hebben zojuist een overeenkomst getekend.

Tony Anderson:

Ik zing al vanaf mn zesde, en professioneel vanaf mijn 15e jaar.

De nodige ervaring is dus aanwezig en in het circuit werd ik getipt om eens contact te leggen met Rood-Hit-Blauw producties

Onlangs nam ik dus contact op waarna op korte termijn een afspraak werd gemaakt. Ik heb diverse leuke plannen en na een goed geprek voelt het goed op dit label (lees: in deze artiestenstal) mn producties en management onder te brengen.

Rood-Hit-Blauw Produkties:

Een juweel erbij! Dat zijn de eerste woorden van Ronald Visch (RHB)

Ik ken Tony Anderson al een tijdje uit het circuit, maar zijn audities bij Bloed, Zweet en Tranen weet ik me nog goed te herinneren. Hij vertolkte daar het liedje van Danny de Munck “Vrienden voor het leven”. Hij deed dat op voortreffelijke wijze en kreeg veel complimenten van zowel Roxanne Hazes als ook Gerard Joling. We zijn erg content met deze zanger, die zowel de mooie als de volkse liedjes enorm goed beheerst.

De nieuwe Single getiteld: ‘Mooie prater’ zal op 16 maart uitgebracht worden.

Boekingen & Informatie: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/tony-anderson/

Tony Anderson…….Alweer een Rood-Hit-Blauw productie!

—————————–

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl

RTV Promotie: Rood-Hit-Blauw producties

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring