Popgroep STORM3 brengt tweede Nederlandstalige single uit, en zet stappen naar snelle doorbraak.


Keer terug naar Nieuws

De heren van STORM3 kijken terug op een uitstekend en succesvol 2017 met vele optredens tijdens o.a. de Rainbow Ice Skate in Gouda de closing party van de Gay Pride in Amsterdam , Panndora, GayPride-Amersfoort en vele andere leuke optredens. Daarnaast is hun Engelstalige single ‘Lost another chance’ worldwide uitgebracht! Deze boyband is klaar voor een nieuw avontuur!

De popgroep bestaande uit Patrick, Devon en Koen brengen op 4 oktober 2017 dus de opvolger van ‘Voor Eeuwig” uit met de pakkende titel “Ga Ga Ga’ Het nummer gaat over een relatie die niet goed verliep en tot een einde is gekomen met alle drama en emoties. Het nummer is geschreven door Waldo van Greeff uit Zuid Afrika en STORM3’s Koen en Patrick. De bijhorende videoclip wordt op dit moment opgenomen en gemonteerd.

Ook deze tweede Nederlandstalige single ‘Ga Ga Ga’ verschijnt via Rood Hit Blauw-produkties en is veelbelovend! Boekingen worden vanf heden verzorgd door het bureau van International Artist! STORM3 mag nu al worden gerekend tot één van de meest opvallende- en verrassende producties van 2017!

De CD single ‘Ga Ga Ga’ is nu verkrijgbaar en legaal te downloaden op de bekende platforms. De videoclip ter promotie van de nieuwe single is op diverse televisiestations en Youtube te zien.

Link naar Spotify: https://open.spotify.com/track/6nJHr86YrGdCPZrC8cw4jC

Link naar downloadsite: http://www.downloadmusic.nl/singles/613895837

Link naar Boekingen en info: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/storm3/

STORM3 ‘Ga Ga Ga’…..Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

Boekingen: www.international-artists.com tel: 0486 475 545  https://storm3music.com/                     

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring