Prachtig liedje van Rob Grijsbach raakt luisteraars en verdient airplay


Keer terug naar Nieuws

“Neem mij nu maar even in je armen, dit moment mag nooit meer overgaan”, is een romantisch zinnetje uit de fraaie, melancholieke en meeslepende ballad ‘De sleutel van je hart’ van Rob Grijsbach. Deze veertiger uit Brabant met o.a. de albums  ‘Alles’, ‘Anders’, ‘Live’ en ‘Een Beetje Voor Jou’, op zijn naam, immiteerde als tiener al Koos Alberts. En het was de onlangs overleden icoon van het levenslied zelf, die Rob destijds het advies gaf zich op het zingen te gaan storten.

Na enkele optredens in voetbalkantines en bruiloften, ontmoet hij Marc Daniels bekend van o.a. de megahit ‘Deveny’, die hem wat orkestbanden aanlevert. Later zingt Rob zelfs een liedje samen met zijn grote idool André Hazes, wat het vertrekpunt betekent voor hem richting een nieuwe muziekstijl: De Hazes-blues! Onlangs troffen Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw en Rob Grijsbach elkaar met als uitkomst dat het genoemde liedje ‘De sleutel van je hart’, geschreven en gecomponeerd door Marc Daniels, het begin is van een vruchtbare samenwerking. Deze prachtige productie is er één die naar verwachting velen zal gaan raken!

Link naar Boekingen & Info: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/rob-grijbach/

Youtube: https://youtu.be/4SgTB8gdRDI

Spotify: https://open.spotify.com/track/2qEO817dopEXI6mTMeK3K6?si=5ETvCZEWQCq_bgY_gnsntA

Apple Music/ITunes: https://itunes.apple.com/nl/album/de-sleutel-van-je-hart-single/1442807849

Downloads: http://www.downloadmusic.nl/singles/615775112

HitsNL: https://www.hitsnl.nl/page/album?album=113680843

Rob Grijsbach – De sleutel van je hart…..Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring