Raymon de Ronde gelooft in een nieuw begin


Keer terug naar Nieuws

Geloven in een nieuw begin. Dat is de boodschap die Raymon de Ronde meegeeft in z’n nieuwe single ‘Leven in een leugen’. De 25 jarige zanger uit Harlingen had z’n zinnen gezet op een lied dat voor veel mensen aanspreekbaar moest worden. Hij had op een drietal A-viertjes een verhaal geschreven waarover de tekst moest gaan. Producer en tekstschrijver  Johnny Leijen heeft het vervolgens verpakt in een herkenbaar ‘verslag’ dat op 14 februari via Rood-Hit-Blauw gereleased wordt.

Het is de eerste keer dat Raymon in dit genre een liedje op heeft genomen. Hij heeft de afgelopen jaren meerdere singles uitgebracht als Zangpiet Pedro. Dat blijft hij ook gewoon doen, maar een eigen nummer stond altijd al op z’n verlanglijstje. ‘Het komt vanuit mezelf en ik hoop dat het aanslaat. ‘Leven in een leugen’ bouwt zich langzaam op met steeds meer instrumenten. Ik weet dat het een gewaagde keus is en ben me ervan bewust dat ik tegen al die feestnummers en uptempo liedjes die uitkomen, moet opboksen. Ik denk dat het liedje, mede door de pakkende tekst, het juiste gevoel kan overbrengen. Platenbaas Ronald Visch gaf al aan dat, ondanks dat het geen feestnummer is, een plek verdient in de playlisten van de Nederlandstalige radiostations. Het nummer dat over de liefde gaat verschijnt op Valentijnsdag. Zonder erbij nagedacht te hebben is 14 februari als releasedatum gepland. Achteraf ben ik heel erg blij dat juist op deze toepasselijke dag mijn single gelanceerd wordt, glundert Raymon.

Ramon is zich ervan bewust dat het heel iets anders is dan de vrolijke liedjes van Zangpiet Pedro. Die hebben altijd succes omdat kinderen als publiek niet zo kritisch zijn. Als dit positief uitpakt ga ik meerdere liedjes uitbrengen. Mijn droom is altijd al geweest om meer te bereiken en door te groeien als zanger. Wat dat betreft liggen Johnny Leijen, Ronald Visch en ik op één lijn.

De CD single ‘Leven in een leugen’  is vanaf 14 februari 2020 verkrijgbaar en te streamen op de bekende platforms. De clip ter promotie van de single is te bewonderen op de bekende clipzenders en Youtube.

Link naar Boekingen & Info: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/raymon-de-ronde/

Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=-AMTA_O__Q0

Spotify: https://open.spotify.com/track/6wkvxmqL3RflJDBwb6ngkk?si=c1mrUbqRROe-1GzGvO5xtA

Apple Music./ITunes:

https://music.apple.com/nl/album/leven-in-een-leugen-single/1498607229

Deezer: https://www.deezer.com/search/Raymon%20de%20Ronde

HitsNL: volgt nog

Raymon de Ronde …….alweer een Rood-Hit-Blauw produktie.

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring