Marcella Tornabene wil met ‘Zo verliefd’ een trede hoger komen in de muziekwereld


Keer terug naar Nieuws

Zo af en toe verschijnt er een single waarvan de melodie in je hoofd blijft hangen. Dat is ook het geval als je het nummer ‘Zo Verliefd’ van Marcella Tornabene hoort. De uit Eerbeek afkomstige zangeres heeft samen met haar producer Roy Otters een Nederlandstalige bewerking gemaakt op ‘Savage love’ van Jason Derulo. Nadat Ronald Visch van platenlabel Rood-Hit-Blauw gevraagd werd of hij deze track wilde uitbrengen was er direct een positief antwoord. Ronald denkt met Marcella een talentvolle en gedreven artiest te hebben toegevoegd aan zijn stal.

Marcella is als kind al actief bezig met zingen. Naast in een koor en een aantal bandjes te hebben gezongen pakte ze de pen ook regelmatig om voor haarzelf liedjes te schrijven. Ze bedacht er dan zelf een beat bij, nam het op, maar vervolgens bleef het op de plank liggen.

Het SBS 6 TV programma ‘Ik geloof in mij’ overtuigde Marcella dat zij nu ook de knoop door moest hakken om haar passie gestalte te geven. Via LinkedIn stuurde ze een vriendschapsverzoek aan deelnemer Rutger van Barneveld. ‘Rutger accepteerde mij en ik stuurde hem een bericht of hij me tips kon geven om verder te komen in de muziekwereld. Rutger adviseerde mij om contact op te nemen met Roy Otters. Dat advies heb ik opgevolgd en binnen afzienbare tijd had ik een afspraak met Roy in zijn ANRO Productions studio te Apeldoorn. Roy gaf aan dat hij een samenwerking wel zag zitten, en tipte mij met Rood-Hit-Blauw contact op te nemen. Het warme gevoel dat zij uitstralen gaf de doorslag. Ik hoop dat ‘Zo verliefd’ mij een stapje verder brengt’, aldus Marcella.

De CD single ‘Zo verliefd’ is vanaf 17 maart 2021 verkrijgbaar. De videoclip, opgenomen door Roy Otters, zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn.

Marcella Tornabene ….’Zo verliefd’….Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

Link naar muziekportals: https://ffm.to/zoverliefd

Link naar videoclip: https://www.youtube.com/watch?v=Thh7UtexBes

Boekingen & Informatie:

https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/marcella-tornabene/

—————————————————————————————-

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl T: 06-21265490

Promotie: Rood-Hit-Blauw Producties

Voor meer informatie, beeld- en videomateriaal, interviews, neemt u contact op met               Rood-Hit-Blauw

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring