Re-release eerste single Jeffrey Compier “Dansen in de Zomer”


Keer terug naar Nieuws

Op 21 juni wordt de zomer ingeluid. Om het seizoen van licht, vakantie en ontspanning luister bij te zetten brengt RoodHitBlauw Produkties een re-release uit van ‘Dansen In De Zomer’. Vandaag is het precies vijftien jaar geleden dat zanger Jeffrey Compier zijn eerste single uitbracht. ‘Dansen In De Zomer’ is een vrolijk popnummer en wordt op deze jubileumdag met een geremasterde versie opnieuw onder de aandacht gebracht. Het nummer is geschreven door Huub Hoogkamp en Jan Niesing. De algehele productie is verzorgd door Frank Zonjee, eigenaar van Zonjee Productions Amsterdam.

De 42 jarige Jeffrey is afkomstig uit Amsterdam en draait dit jaar alweer twintig jaar mee in de muziekbusiness. In al die jaren heeft hij al heel wat zaaltjes en podia gezien. Naast Nederlandstalig repertoire heeft Jeffrey ook altijd veel succes tijdens dinnershows als hij Engelstalige klassiekers van onder andere Michael Bublé ten gehore brengt. Hij is een ervaren en veelzijdige zanger met een breed repertoire. Tijdens dit speciale jubileumjaar is ook de samenwerking met RoodHitBlauw Produkties ontstaan. Dit heeft inmiddels al voor veel nieuwe inspiratie gezorgd! Ga voor even terug in de tijd en dans mee met Jeffrey Compier! En voor de TikTokkers onder ons: Start een ‘Dansen In De Zomer Challenge’! Dans of zing mee met deze gezellige zomerplaat en post er een leuke video van! Have fun en geniet van de zomer!

De CD single ‘Dansen In De Zomer’ is vanaf 21 juni 2024 verkrijgbaar.

Jeffrey Compier ‘Dansen In De Zomer’…. Een Rood-Hit-Blauw Release!

Link naar Videoclip: https://www.youtube.com/watch?v=ZNktJ5K3nr0

Boekingen & Informatie: www.roodhitblauw.nl/artiesten/jeffreycompier/

————————————————————————————————————————–

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl

RTV Promotie: Rood-Hit-Blauw Producties

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring