Ricardo Stienstra pakt zangcarrière serieus aan en lanceert single ‘Mooier dan de mooiste’


Keer terug naar Nieuws

De verwachtingen van de debuutsingle ‘Mooier dan de mooiste’ die Ricardo Stienstra bij Rood-Hit-Blauwprodukties uitbrengt zijn hoog gespannen. Het jonge talent uit Beverwijk had de teaser van de videoclip, die door Ron Schmid in de populaire mediterrane badplaats La Carihuela is opgenomen, op z’n Facebookpagina geplaatst. Dat leverde hem al veel positieve reacties op. Ondanks dat Ricardo nog maar 17 jaar is heeft hij één grote wens en dat is professioneel zanger worden. Voorlopig moet hij eerst nog even zijn opleiding tot manager retail afronden.

De manier waarop Ricardo met de juiste ‘mensen uit het vak’ in aanraking kwam is best bijzonder te noemen. Het begon allemaal afgelopen zomer toen Ricardo met z’n ouders en opa & oma op vakantie waren in Spanje. ‘Heel toevallig gingen we uit eten in een kippenrestaurant waar op dat moment opnames plaatsvonden van het TV-Programma ‘Ik geloof in mij’. Mijn oma kwam op een gegeven moment in gesprek met cameraman Ron Schmid. Natuurlijk kwam ter sprake dat ik ook graag zanger wilde worden. Zij liet een opgenomen fragment horen waar Ron van op keek. Hij gaf aan het jammer te vinden dat ik daar niets mee zou doen. Mijn oma vroeg aan Ron of hij ons wellicht in contact kon brengen met de juiste mensen die mij verder konden brengen. Hij stelde voor om in Nederland een afspraak met ons in te plannen. Uiteindelijk bracht hij mij in contact met het team van Sonic Solutions en Ronald van Rood-Hit-Blauw Produkties. Ik gaf aan dat ik het liefst een uptempo lied wilde hebben waarin de accordeon een hoofdrol moest spelen. Alles werd in het werk gesteld en al snel mocht ik het lied inzingen. Het is precies zoals ik me het had voorgesteld. Toen ik hoorde dat de accordeonpartijen waren ingespeeld door Manfred Jongenelis kreeg ik wederom een lach op mijn gezicht. Vol trots lanceer ik dan ook ‘Mooier dan de mooiste’, glundert Ricardo.

Dansschool T.W.O-Dance uit Haarlem heeft speciaal voor Ricardo een dansje verzonnen die gedeeld gaat worden op het TIKTOKkanaal en de socials van Rood-Hit-Blauw.

De single ‘Mooier dan de mooiste’  is vanaf 29 december 2021 verkrijgbaar.

Ricardo Stienstra: ‘Mooier dan de mooiste’….Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

Link naar muziekportals: https://lnk.fu.ga/ricardostienstra_mooierdandemooiste

Link naar videoclip: https://www.youtube.com/watch?v=G-QuB3jsY7A

Boekingen & Informatie: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/ricardo-stienstra/

————————————————————————————————————

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl

RTV Promotie: Score promotions i.s.m. Rood-Hit-Blauw

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring