Rob Zorn brengt ‘My Dolly’ tot leven!


Keer terug naar Nieuws

“Als je het één keer hoort, zit het nummer in je kop”, zo laat Rob Zorn weten. Hij is razend enthousiast over zijn nieuwe single ‘My Dolly’ maar ook over het bijzondere verhaal achter de plaat. “My Dolly’ is zo een gaaf nummer geworden, daarom komen er twee versies van uit; de gewone versie én de carnaval-feest-party versie”, aldus de zanger die de 11e van de 11e ook met rasse schreden ziet naderen natuurlijk. Dik dertig jaar geleden alweer verscheen de debuutsingle van deze rasartiest met succesnummers als ‘Er gaat een trein naar niemandsland’, ‘Nou en’, ‘Dat weet iedereen’, ‘Leven hoe ik leven wil’, ‘Dat maak ik zelf wel uit’ op zijn naam.

De opvolger van zijn afgelopen mei verschenen liedje is dus getiteld ‘My Dolly’. “Ben jij in voor iets geks”, die vraag kreeg Rob voorgelegd van Tjeerd van www.my-dolly.com , die de “Love Dolls” kan leveren, en daarbij een liedje zou willen hebben. Lang verhaal kort: Rob zoekt contact met tekstschrijver en componist Pascal de Vormer en nog geen twee uur later is ‘My Dolly’ geboren. “Ik was zelf door het Dolly heen”, zo grapt Rob, die het liedje vlot hierna inzingt bij Manfred Jongenelis. ‘My Dolly’ van Rob Zorn, dat verschijnt op het Rood-Hit-Blauw label, ademt de geur van liefde, amore en meer….. die laat je dus nooit meer lopen of liggen! De ludieke clip is gemaakt mmv Johan Vlemmix!

Rob Zorn – My Dolly…..Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

De CD single ‘My Dolly’ is nu verkrijgbaar en legaal te downloaden op de bekende platforms. De videoclip ter promotie van de nieuwe single is op diverse televisiestations en Youtube te zien.

Boekingen en info: 06 – 10059813 / https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/rob-zorn/

Spotify: https://open.spotify.com/track/2Ls44RQYGP0akuFefNVCYz?si=x8UlVNomR5eReYOHoXHhKQ

Youtube: https://youtu.be/7wZh5JwRBxY

Downloadsite: http://www.downloadmusic.nl/singles/615418526

HitsNL:  https://www.hitsnl.nl/page/artiest?artist=2506

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring