Rob Zorn’s nieuwe single “Geniet ervan” Strandkneiter 2018!


Keer terug naar Nieuws

De single ‘Wie denkt er dan aan mij’’ werd door de TROS als eens uitgeroepen tot kroegkneiter. Mooi om dit nu op te volgen… “Geniet ervan’ is de STRANDKNEITER van 2018! Met een preview schotelde Rob Zorn afgelopen week zijn fans en volgers alvast een stukje voor van zijn nieuwe single. De Haarlemse volkszanger die ruim 30 jaar geleden zijn eerste single aan hem uitgereikt zag worden door niemand minder dan André Hazes (senior uiteraard) heeft vaak vrolijk omlijste liedjes mét een boodschap. Volkse vertolkingen met krachtige kreten uit het leven gegrepen die de afgelopen jaren maar al te vaak een compleet eigen leven zijn gaan leiden bij o.a. het uitgaanspubliek, Nou en?

“We gaan knallen met een giga zomernummer”, zo verklapte Rob onlangs! Zijn nieuwe plaat verschijnt uiterard weer op het Rood-Hit-Blauw label. Bijgestaan door prachtige danseressen is onlangs in het Brabantse Nuenen de bijpassende video geschoten voor deze verrassende, gepassioneerde, en o zo swingende zomerse track. Rob Zorn geeft zijn in 2017 verschenen liedje ‘Leef de dag met een lach’ absoluut een passend vervolg, dus.. ‘Geniet ervan’!

Rob Zorn “Geniet ervan!…..Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

De CD single ‘Geniet ervan!’ is nu verkrijgbaar en te streamen/downloaden op de bekende platforms. De videoclip ter promotie van de nieuwe single is op diverse televisiestations en Youtube te zien.

Link naar boekingen en info: 06-10059813 / https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/rob-zorn/

Link naar Spotify:

https://open.spotify.com/track/7KcaMHYvFobK6FnS5eUV8d?si=Y0GcmN88RJmDmtOGNFxIoA

Link naar een downloadsite: http://www.downloadmusic.nl/singles/614824341

AppleMusic-Itunes: https://itunes.apple.com/nl/album/geniet-ervan-single/1381408747

Link naar HitsNL: https://www.hitsnl.nl/page/album?album=113500399

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring