Robbie Kee heft het glas graag met z’n vrienden


Keer terug naar Nieuws

Het glas heffen met echte vrienden is iets dat Robbie Kee graag doet. Dat is dan ook precies de reden waarom Marco Luesink, die overigens ook verantwoordelijk is voor de muziek, een opzetje schreef voor z’n nieuwe single ‘Hef het glas’ die bij Rood-Hit-Blauw producties verschijnt. Ook de voorganger ‘Al mijn dromen’ verscheen op dit toonaangevende label van Ronald Visch. Er is afgesproken om twee singles per jaar uit te brengen. Ondanks de coronacrisis gaat dat in 2020 gewoon lukken.

Vriendschap betekent veel voor Robbie. ‘Alleen is maar alleen. Als je echte vrienden om je heen hebt waar je op kunt vertrouwen, geeft dat een versterkt gevoel op deze aardkloot. Naarmate je ouder wordt, word je wel selectiever. Vroeger had ik een hoop kennissen en weinig vrienden. Op een gegeven moment leer je je vrienden beter kennen. Twee kanjers die bovenaan de lijst staan zijn mijn zangmaatjes Hans Carras en Matthias Woerdman. Daar hef ik graag het glas mee’, onthult Robbie.

Het opzetje van de tekst is vervolgens verder uitgewerkt door Robbie’s vrouw Marjolein Reekers. De producer van Studio Evolution uit Wehl kreeg de opdracht om een gezellig lied te maken waarbij een pilsje in de hand perfect past. Het accordeongeluid draagt daar zeker aan bij. Volgens Robbie komt dat nu zeker goed van pas. Hij hoopt dat de corona snel voorbij is om daarna vaak het glas met vrienden te heffen.

De CD single ’Hef het glas’ is vanaf 24 juni 2020 verkrijgbaar en te streamen via de bekende platforms. De videoclip (Jaap van Didden) zal ter promotie van de nieuwe single, op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn.

Robbie Kee ‘Hef het glas’’…..Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

Link naar Boekingen & Info: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/robbie-kee/

Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=_v-WifNocM0

Spotify: https://open.spotify.com/track/5CPCLAp7EQm54X0qGq8sK2?si=By3IaumWRcuQzuLLvTB3vA

Apple Music./ITunes:

https://music.apple.com/nl/album/hef-het-glas-single/1518190735

Deezer: volgt nog

HitsNL: https://www.hitsnl.nl/page/album?album=114120943

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring