Ron van Hoof heeft beste medicijn tegen chagrijn!


Keer terug naar Nieuws

Het is een onvervalste disco klassieker! De kans is dus enorm groot dat je als luisteraar meteen in een vrolijke mood komt, zodra de nieuwe single van Ron van Hoof via de speakers tot je komt. Voor deze Brabander is het zijn vierde landelijk uitgebrachte solosingle binnen een kort tijdsbestek. Vorig jaar tekende de zanger voor de liedjes; ‘Het leven met jou’ en het prachtige ‘Vrouw van mijn leven’ terwijl de in Putte geboren en getogen Ron, dit jaar ‘Lieve Lieze’ op single zette. Met zo’n 45 jaar bühne ervaring kent Ron van Hoof inmiddels het klappen van de zweep wel en dus laat hij ook zijn nieuwe single uitbrengen door Rood-Hit-Blauw!

Acterend bij tal van bands en orkesten in het verleden heeft hij praktisch elke uitgaansgelegenheid in zijn regio wel bespeeld alvorens hij als solozanger nummers als ‘Leun even tegen m’n schouder’ en ‘De wereld van morgen’ opneemt. De inmiddels 58-jarige Ron schoof onlangs aan in de studio van Laurens van Wessel om daar zijn nieuwe single ‘Ik laat je gaan (Que sera)’ op te nemen. ‘Que sera mi vida’, een nummer-1 hit uit 1980 van de Gibson Brothers, werd daarbij gebruikt als basis. ‘Ik laat je gaan (Que sera, Mi vida) van Ron van Hoof, waarvoor Clipstudio een fraaie bijpassende video fabriceerde, is misschien wel het beste medicijn tegen chagrijn!

Ik laat je gaan…..Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie

De CDSingle Ik laat je gaan (Que sera, Mi vida) is nu verkrijgbaar en legaal te downloaden/streamen op de bekende platforms. De videoclip ter promotie van de nieuwe single is op diverse televisiestations en Youtube te zien.

Link naar Spotify: https://open.spotify.com/track/416e6iJr5llTlqdHM0hes7

Link naar info & boekingen: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/ron-van-hoof/

Link naar een downloadsite: http://www.downloadmusic.nl/singles/613856926

Link naar youtube: https://youtu.be/OueYBXmouEU

Boekingen Ron van Hoof: 0032 – 3 6645141 www.roodhitblauw.nl/artiesten/ron-van-hoof/

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring