Ron van Hoof steekt z’n kop niet in het zand en doet alles wat hij wil.


Keer terug naar Nieuws

Terwijl Sieneke onlangs een single uitbracht met de titel ‘Wat een ellende’ steekt Ron van Hoof z’n kop niet in het zand en lanceert in coronatijd z’n vierde single. De boodschap die Ron in ‘Ik doe alles wat ik wil’ meegeeft is het leven van de zonnige kant te bekijken. Ron en z’n team hebben tot twee keer toe besloten om de relaesadatum uit te stellen vanwege Covid19. Omdat de vooruitzichten er vanaf 13 augustus as. hoopvoller uitzien hebben ze de knoop doorgehakt om de single op 11 augustus te presenteren.

‘Ik doe alles wat ik wil’ is een lied dat vanaf het eerste moment pakkend is. De jaren 60 sound loopt als een rode draad door het nummer heen, welke zoals gewoonlijk door Laurens van Wessel is geproduceerd. De tekst heeft Ron zelf geschreven. De inspiratie haalt hij uit het dagelijkse leven. Als Ron iets bijzonders hoort of ziet, schrijft hij dat op. Als hij denkt dat het tijd is voor een nieuwe single, gaat hij ervoor zitten, bladert door het schriftje en onstaat er een verhaallijn. Hij speelt met z’n gitaar al een soort melodielijn die Laurens uiteindelijk verweeft in de finale versie.

Ron wil overigens ook nog graag weer een concert geven. Twee jaar geleden organiseerde hij samen met De Forever Band een grandioze dag vanwege z’n 45-jarige artiestenjubileum. Omdat hij geen glazen bol heeft en niet in de toekomst kan kijken durft Ron nog geen datum te plannen. ‘Maar wat in het vat zit verzuurt niet’, aldus Ron.

De CD-Single ‘Ik doe alles wat ik wil’ is vanaf 11 augustus 2021 verkrijgbaar en te streamen via de bekende platforms. De clip, opgenomen door Karl Kaspers is te bewonderen bij de TV-zenders en op Youtube.

Ron van Hoof: ‘Ik doe alles wat ik wil’…Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

Link naar muziekportals: https://found.ee/ikdoealleswatikwil
Link naar Videoclip: https://www.youtube.com/watch?v=dA7Z4mLYBVI Boekingen & Informatie: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/ron-van-hoof/ Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl T: 06-21265490 RTV Promotie: Score promotions i.s.m. Rood-Hit-Blauw

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring