Rood-Hit-Blauw brengt Hollandse Nieuwe Deel 1 uit als verzamel-cd.


Keer terug naar Nieuws

Hollandse Nieuwe is de titel van een nieuwe digitale serie die gaan verschijnen onder het RHB label en op de digitale portals.

Het 1e deel uit deze serie staat nu online en bevat 25 liedjes.

Tracklist: 1.John de Bever – Jij wel 2.Die Hollander – Alles komt goed 3.Frank Smeekens – Een beetje amore 4.Nelis Heesbeen – Overstag 5.Janske – Ik ben weer terug 6.Lesley Rosbach – Vier elke dag 7.Mike Daane – Diep in mijn hart 8.Boy Lever – Alles kan een mens gelukkig maken 9.Dave Korteweg – Picobello 10.Jack van Raamsdonk – Vanaf vandaag 11.Leon Basley – Het is beter zo 12.Denny de Klerk Ft.N.I.C.K. – Mijn nummer 1 13.Harry Janse – Bij mijn wagen 14.Albert Koetzier – Ga nooit meer van huis 15. Fred van Gerven – Leven hier met jou 16.Ron van hoof – Ik denk dat ik je is 17.Matthias Woerdman – Een echte maat 18.Robbie Kee – Al mijn dromen 19.Johan Moreno – Mijn mooiste gedachte 20.Karin Welsing – Waar is je hart 21.Danny van Loon – Losss 22. Raymon de Ronde – Leven in een leugen 23. Steffan de Kust – Blijf bij me vannacht 24.Ray Smith – Liefde 25. Margretha – Spelen

https://open.spotify.com/album/57evxHCkkN0776ByWASIAG?si=umvvdT1bTSWJkquC8e_KOA

Abonneer u nu op het Youtube & Spotify kanaal van Rood-Hit-Blauw en blijf op de hoogte van de releases en het laatste nieuws !

Hollandse Nieuwe Deel 1 …..Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring