Rood-Hit-Blauw Producties presenteert talentvolle zangeres Sabine op haar label!


Keer terug naar Nieuws

Rood-Hit-Blauw producties (Ronald):

We zijn bijzonder verheugd om de talentvolle zangeres Sabine aan te kondigen en aan onze Artiestenstal toe te voegen!

Sabine heeft alle ingedienten aan boord om succesvol te zijn. Ze is talentvol, heeft goede looks en een prima uitstraling.

Naast haar Nederlandstalige repertoire zingt Sabine zonder enige moeite ook heel goed de liedjes van de Duitse sterren zoals Atemlos van Helene Fischer, Tausend Träüme van Anna-Maria Zimmermann of Ich bin wie Du van Marianne Rosenberg.Sabine wordt door onze oosterburen al veelvuldig gevraagd om optredens te verzorgen. Duitsland ligt al aan haar voeten, Nederland kan en zal niet achterblijven!

Wij kunnen in ieder geval niet wachten verder met haar aan de slag te gaan en te presenteren aan het Nederlandse publiek.

Sabine:

Na de productie van mijn nieuwe single bij Hans Aalbers was ik nog op zoek naar een gerenommeerd platenlabel. Na een prettige kennismaking met Ronald Visch was de keuze voor Rood-Hit-Blauw voor mijn gevoel de juiste stap om te zetten. Ik wil mijn bekendheid in Nederland graag nog meer een boost geven. Dit label heeft goede contacten in de muziekwereld en is erg actief op sociale media.Ik hoop uiteraard dat mij dat verder gaat helpen.

De single van Sabine – Mijn Zomerliefde zal op 6 juli verschijnen.

Boekingen & Informatie: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/sabine/

Sabine…….Een Rood-Hit-Blauw productie!

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl

Studio: Hans Aalbers Recordings

RTV Promotie: Nel van Olm ism. Rood-Hit-Blauw producties

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring