Rood-Hit-Blauw produkties verwelkomt de Crazy Accordeons


Keer terug naar Nieuws

 Foto: Kees van den Heuvel

Als er iemand is, die gek is op Accordeonmuziek, dan is dat Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw produkties! Ronald is erg verheugd dat hij na een goed gesprek met Marco & Monique, die sinds twee jaar accordeonduo De Crazy Accordeons vormen, een samenwerking is aangegaan.  In het dagelijks leven vormen ze ook een setje. Momenteel woont Marco nog onder de rook van Rotterdam, maar binnenkort gaan ze samenwonen in ’t Harde.

Hun debuutsingle ‘Happy’ die in juni 2019 het levenslicht zag, werd prima ontvangen bij het publiek. Dat was een hele eer voor Marco & Monique. Eind 2019 verscheen de opvolger ‘Viva Bavaria’. Beide nummers werden opgenomen in de Goldstar studio van Emile Hartkamp en Norus Padidar. In de wandelgangen worden ze ondertussen al bestempeld als de nieuwe Kermisklanten! Waar ze optreden gaat het dak eraf en zijn de reacties lovend! Ook de broodnodige Radiostations steunen de Crazy Accordeons door het geven van airplay en aandacht.  Hieruit blijkt dat deze muziek erg gewaardeerd wordt en gedragen door een breed publiek.

Crazy accordeons – Marco & Monique:
‘Lekker veel optreden en plezier maken, daar doen we het voor. De reacties die wij over het algemeen krijgen, zorgen voor een enorme genoegdoening.  Wij zijn blij dat Ronald Visch en zijn vriendin Marja Willems toekomst in ons zien. Het zijn zeer energieke, correcte en bovendien duidelijke mensen. In het verleden zijn ons wel vaker ‘gouden bergen’, beloofd. Daarna bleef het gewoon stil. Dat geldt niet voor Ronald en Marja. Er werden meteen spijkers met koppen geslagen. Als alles meezit verschijnen er dit jaar twee singles die eveneens bij Emile en Norus worden opgenomen. Daarnaast probeert Rood-Hit-Blauw voor ons deuren te openen die tot nu toe gesloten bleven’, glunderen Marco & Monique.

De accordeon die Monique bezit is specaal voor haar gemaakt in Italië. Omdat ze klein van stuk is, is het dragen van een zwaar exemplaar een te grote opgave. Haar naam staat erin gegraveerd en op de blaasbalg is een roos verwerkt. Er is geen tweede van……Het model dat Marco draagt is een Fantini. Dit type staat bekend om de Amsterdamse sound die het herbergt. De combinatie van beide instrumenten zorgt voor de vrolijke klanken waar we dus nog veelvuldig van kunnen genieten.

Linkje:
Boekingen & Info:
https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/crazy-accordeons/

Email: info@roodhitblauw.nl  Tel: 06 – 21265490

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring