Rood-Hit-Blauw verwacht snelle doorbraak van Karel Mahieu!


Keer terug naar Nieuws

Dat Ronald Visch een neusje heeft voor aanstormend talent is in het (recente) verleden al meermalen gebleken. Menig nu landelijk bekende artiest zette in de stal van Rood-Hit-Blauw zijn- of haar eerste stapjes en kreeg de kans en ruimte, zich volledig te ontplooien als vertolker van het Nederlandse lied. En de volgende dient zich alweer aan! Karel Mahieu ontving als 13-jarige louter lovende kritieken als hij op zeer volwassen wijze Elvis Presley weet te coveren tijdens The Voice Kids.

Inmiddels zijn we drie jaar verder en zijn de verwachtingen bijzonder hooggespannen als dit grote talent uit Den Haag zijn debuutsingle ‘He jij, ja jij’ aan de muziekliefhebbers voorschotelt. Deze 16-jarige zal met zijn charmante looks, imponerende stemgeluid en uitstekende beheersing van dit instrument, de volgers vast snel aan zich weten te binden. Dat kan gewoon niet anders! Karl Kaspers is verantwoordelijk voor de fraaie videoclip behorend bij deze vlotte ritmische en gepassioneerde track welke bij Manfred Recordings is geproduceerd. Van Karel Mahieu gaan we nog véél meer horen in de toekomst en dan weet heel ons land vast dat ‘He jij, ja jij’ een meer voortreffelijke debuutsingle was van deze Hagenees.

De CD single ‘He jij, ja jij’ is nu verkrijgbaar en legaal te downloaden op de bekende platforms. De videoclip ter promotie van de nieuwe single is op diverse televisiestations en Youtube te zien.

Link naar Spotify: http://open.spotify.com/album/2Vd594v9LwcUXeAJTNIYJX

Link naar info & boekingen: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/karel-mahieu/

Link naar een downloadsite:   http://www.downloadmusic.nl/singles/613735695

Link naar youtube: https://www.youtube.com/watch?v=N0JAD6CQiiw

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via:www.roodhitblauw.nl / of youtubekanaal roodhitblauw

Karel Mahieu ‘He jij, ja jij’…..Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring