Rood-Hit-Blauw verwelkomt Jason van Elewout terug op haar label!


Keer terug naar Nieuws

Een nieuwe plaat, terug op het vertrouwde nest, en de draad weer zoals vanouds oppakken is kort samengevat wat er op dit moment rondom ‘Jason van Elewout’speelt.

Jason:
Bij Rood-Hit-Blauw Produkties stond de deur altijd open en na een
gesprek op hun nieuwe kantoor was de klik en het vertrouwen nog steeds aanwezig. Ik vind het dan ook erg leuk om te melden dat ik terugkeer op het RHB Label. Na een uitstapje, waar ik het eea geleerd heb, zal mijn nieuwe single op 23 Juni a.s. hier weer verschijnen.
De nieuwe plaat is opgenomen in de studio van Sonic Solutions, een studio waar ik me goed voel! Naast de hoge kwaliteit die ze leveren voel ik me er prima thuis, en de afspraken worden netjes nagekomen en afgehandeld.

Rondom de release op 23 Juni 2021 volgt meer nieuws over ‘Jason van Elewout”

Linkjes:
Boekingen, Nieuws & Info: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/jason/

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring