RoodHitBlauw sponsor bij IJsselmeervogels


Keer terug naar Nieuws

Allereerst willen wij melden dat we erg content zijn met ons sponsorschap bij IJsselmeervogels!
De IJsselmeervogels is voor mij persoonlijk en als voetballiefhebber een prachtige club die zijn wedstrijden speelt in de top van het amateurvoetbal. Ik heb persoonlijk dan ook al regelmatig thuiswedstrijden van de Vogels bezocht.
Wat mij direct opviel was de uitstraling en professionaliteit van deze voetbalclub, De accommodatie is prachtig gelegen aan het IJsselmeer en is een echt voetbalstadion met een prachtig hoofdveld met tribune en een erg mooi sponsorhome, daarbij heeft het ook een grote en trouwe aanhang.

Ons bedrijf RoodHitBlauw Producties is gevestigd in Nijkerk en al ruim 40 jaar actief in de muziekbranche.
Wij richten ons naast Platenlabel, Management, Uitgever vooral op het boeken van Artiesten en het verzorgen van oa. (Bedrijfs)Feesten, Bruiloften, Evenementen, Verjaardagen, Bijeenkomsten. Wij gaan hiervoor in gesprek met de opdrachtgever waarbij we de wensen invullen en uitvoeren.

Wij zijn verheugd als sponsor deel uit te maken van IJsselmeervogels en kijken uit naar de volgende wedstrijd, waar we elkaar mogelijk treffen in het sponsorhome!

Rood-Hit-Blauw Produkties, Marja en Ronald

#sponsor #ijselmeervogels #roodhitblauw #voetbal

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring