Ruud Zwaan heeft met nieuwe single ‘Heb je plannen’ een waardige opvolger in handen!


Keer terug naar Nieuws

In november 2023 debuteerde Ruud Zwaan met de aanstekelijke single ‘Dit is goud’. Hij kreeg ontzettend veel leuke reacties en zag het aantal volgers op zijn socials behoorlijk stijgen. Ondanks dat hij al geruime tijd actief is in de muziekwereld heeft Ruud het gevoel dat hij nu op de goede weg zit. Samen met het team, waar hij een half jaar geleden mee in zee ging om zijn zangcarrière een boost te geven, kwam de opvolger ‘Heb je plannen’ ook tot stand. Naast opnamestudio Sonic Solutions, tekstschrijver Hans Louws, clipproducent Ron Schmid behoort Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw producties ook tot zijn kernploeg. Omdat Ruud in de regio Bergen op Zoom één van de weinige Nederlandstalige artiesten is, wordt hij met grote regelmaat geboekt in dit gebied. Zijn grootse wens is natuurlijk om zijn naamsbekendheid te vergroten en landelijk door te breken.

Ruud:’ Het succes van ‘Dit is goud’ was voor mij het teken om het niet bij één single te laten. Ik wil nu doorpakken en ben met producer Joris van Dijk gaan brainstormen over welke koers ik zou moeten gaan varen. We hebben besloten om het tempo een tandje hoger te maken. Qua muziekstijl moest het in de lijn van Raymon Hermans gaan liggen. Samen met Hans Louws heb ik besproken waar ik over wilde zingen. Ik heb met hem een aantal woordjes en zinnen gedeeld die hij verweven heeft in een prachtige tekst. Het gaat over het op stap gaan met een dame. Je wilt natuurlijk dat de plannen die je hebt gemaakt voor de avond waargemaakt worden. Naast de vertrouwde accordeonklanken zitten er ook heerlijk gitaarpartijen in verwerkt. Ik ben heel tevreden met deze productie en kan niet anders zeggen dat het goed gelukt is.’

Op zaterdag 1 juni 2024 vindt vanaf 20.15 uur de officiële single releaseparty plaats bij Café ’t Slik, Steenbergsestraat 40 in Bergen op Zoom. Met optredens van: Vinzzent, Mike Alderson, Luc van de Klundert, Mike Versteeg, Luke Rommens, Donny den Heijer en DJ Jan Five. Het belooft in ieder geval een groot feest te worden.

De CD-single ‘Heb je plannen’ is vanaf 29 mei 2024 verkrijgbaar op de bekende platforms. De videoclip, opgenomen door Ron Schmid, zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en YouTube te zien zijn.

Ruud Zwaan ‘Heb je plannen’….Alweer een Rood-Hit-Blauw productie!

Link naar muziekportals: https://lnk.fuga.com/ruudzwaan_hebjeplannen

Link naar videoclip: https://www.youtube.com/watch?v=X2MP1SBEoSY

Boekingen & Informatie: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/ruud-zwaan/

———————————————————————————————————————-

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl

RTV Promotie: Score promotions i.s.m. Rood-Hit-Blauw

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring