Ryan Niekerk valt op bij RoodHitBlauw Producties


Keer terug naar Nieuws

Ryan Niekerk  viel op internet op bij Rood-Hit-Blauw Producties! Ronald zag dat hij leuke liedjes opnam en nodigde Ryan uit voor een informatief gesprek in Nijkerk.

Ryan: Ik heb onlangs een gesprek gehad in Nijkerk en heb daar veel gehoord hoe eea werkt in de muziekwereld. Ronald vertelde mij zaken waarvan ik nog niets wist. Na een dagje nagedacht te hebben ben ik eruit en heb ik een mooie overeenkomst bij RHB getekend. Ik ben nu bezig met het plannen van mijn opname en deze zal dus volgen op het Rood-Hit-Blauw label.

Ryan Niekerk…….Een Rood-Hit-Blauw artiest!

—————————

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl

RTV Promotie: Rood-Hit-Blauw producties

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring