Side Kick komt met vrolijke en dansbare single !


Keer terug naar Nieuws

Zo’n vijf jaar geleden maakte ons land voor het eerst kennis met de mannen van Side Kick. Deze rasechte Hagenezen konden toen echter al meer dan een kwart eeuw podiumervaring overleggen als entertainers. Side Kick bestaat uit de broers Ron en Fred die eerder gezamenlijk actief waren bij de formatie Only 4. Tijdens feestavonden schotelen de heren het publiek een breed repertoire voor: Van ballad, dance classics, reggae tot aan het vertrouwde Nederlandstalige feestwerk.

Sinds de oprichting van Side Kick brengen zij ook singles op de markt. Stuk voor stuk tracks die garant staan voor op en top feest door heel het land. ‘Mooi wijfie’, Mooie billen’, Rokje hela hela’, ‘Den Haag leipe shit’, ze zijn gekend in het feestcircuit! Vorig jaar verschenen ‘Als ik jou zie staan’ en ‘Vlokken vallen’ van de mannen die bekend staan als een wervelwind die over elk podium trekt. Via Rood-Hit-Blauw produkties zetten de Hagenezen nu hoog in met hun nieuwste plaat want het vrolijke en uitermate gezellige ‘Lekker dansen’, waarvan de Tekst & Muziek door Ron & Fred zelf is geschreven zal naar verwachting hoge ogen gaan gooien bij zowel de radiozenders als bij het publiek!

Met Ger Oerlemans als de maker van de videoclip. en het label Rood-Hit-Blauw achter zich, zal ‘Lekker dansen’ van Side Kick de voetjes van de vloer doen gaan!

De CD single ‘Lekker dansen’ is nu verkrijgbaar en legaal te downloaden op de bekende platforms. De videoclip ter promotie van de nieuwe single is op diverse televisiestations en Youtube te zien.

Link naar Spotify: https://open.spotify.com/track/1WD8Q22SRlPJPWdPVjttw5

Link naar een Downloadsite: http://www.downloadmusic.nl/singles/613800508

Link naar Youtube: https://youtu.be/mWFMGzuIWIY

Lekker dansen…..Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

Boekingen Side Kick :  06-50894122  www.sidekick-online.nl

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring