Sonic Solutions ontwikkelt eigen sound voor Jos van Schaaik!


Keer terug naar Nieuws

De tweede single die Jos van Schaaik bij platenlabel Rood-Hit- Blauw uitbrengt swingt nog meer dan zijn voorganger ‘1001 Nachten’. Jos had bij producer Joris van Dijk(Sonic Solutions) aangegeven dat hij op zoek was naar een eigen herkenbare sound waar bovendien lekker op gedanst kan worden. Joris is vervolgens aan de slag gegaan en stuurde al vrij snel een intro die bolstond van vrolijke accordeon- en gitaargeluiden. Omdat Jos erg onder de indruk was kon verder geborduurt worden op de melodielijn. Zoals verwacht werd Jos erg blij van het eindresultaat.

Jos stuurde de demo op naar Hans Louws die de opdracht kreeg om een tekst te schrijven die best een beetje ondeugend mocht zijn. En dat kun je aan Hans overlaten. Het onderwerp gaat over een meisje die een jongen uitdaagt met haar ogen. Samen spelen ze een spel op hoog niveau……In de videoclip speelt de beeldschone Isidora Petrovic een hoofdrol. Zij is bekend van de televisieserie ‘Ex on the Beach’. Via een vriend van Jos werd zei benaderd. Wat volgde was een spontane reactie: Ze vond het erg leuk dat ze gevraagd werd om mee te spelen in de clip.

‘Kom maar bij mij’ is overigens de tweede single die de uit Utrecht afkomstige zanger tijdens corona uitbrengt. Oorspronkelijk lag het plan op tafel om deze halverwege december te lanceren, maar vanwege alle beperkingen werd besloten om dit uit te stellen. Omdat het land nu grotendeels verlost is van alle ellende is gekozen om de single begin maart te presenteren. Jos heeft ondertussen de eerste openbare optredens alweer achter de rug. Mondjesmaat komen de boekingen weer binnen waaronder opdrachten voor leuke festivals.

De CD single ‘Kom maar bij mij’ is vanaf 2 maart 2022 verkrijgbaar. De videoclip, opgenomen door Future Films, zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn.

Jos van Schaaik ‘Kom maar bij mij……..Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

Link naar muziekportals: https://lnk.fu.ga/josvanschaaik_kommaarbijmij
Link naar videoclip: https://www.youtube.com/watch?v=Uh5Pl-fdu50
Boekingen & Informatie: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/jos-van-schaaik/

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl RTV Promotie: Score promotions i.s.m. Rood-Hit-Blauw

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring