Spotlight Artiest vd Maand


Keer terug naar Nieuws

Met trots staat in juli 2017 in de rubriek ‘The Spotlight’ van het vooraanstaande label van het Nederlandse lied Rood-Hit-Blauw:

‘De gezellige feestzanger Joost de Vries uit Noord Holland’

Organiseert u een feestje, bruiloft of een festival? De veelzijdige Joost de Vries zingt, denkt en presenteert met u mee. Joost staat bekend als een gezellige sfeermaker waarvan het plezier en enthousiasme afspat wanneer hij zijn veelzijdige repertoire ten gehore brengt.

Zomerse klanken klinken als zonnestralen tot de zon en weer terug met de nieuwe single Het is weer zomer van het album Passie.

Met zijn event bureau Symusic organiseert hij de meest uiteenlopende opdrachten. Daarnaast presenteert hij het radioprogramma Hollandse Hits Alife.

Op 16 Juli is de RadioNL en TV Oranje Zomertoer in zijn woonplaats op het stadsplein te Heerhugowaard, waar tussen 12.00 – 21.30 de volgende TOP artiesten zullen optreden: Andre Hazes Jr/Peter Beense/Joost de Vries/Monique Smit/Wesly Bronkhorst/Mike Daane/Rob Zorn/John West e.v.a.

Joost zal hier uiteraard ook zijn nieuwe single ten gehore brengen!

Voor meer informatie over Joost de Vries: http://www.boekjoost.nl
Link naar een downloadsite: http://www.downloadmusic.nl/singles/613247012
Link naar youtube: https://youtu.be/VbNozuMcZn8
Link en info naar boekingen: 06-50668600 / https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/joost-de-vries/

Link naar Spotify: https://open.spotify.com/album/7ocFVyqaOLXlLgTdGY2reK

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring