Stanley Hazes en Wendy Rivers lanceren duet ‘In de stilte van de nacht’


Keer terug naar Nieuws

Rood-Hit-Blauw produkties kondigde 14 dagen geleden aan dat Stanley Hazes na enige tijd van afwezigheid terug is gekeerd op het oude nest. De aanleiding van Stanley om de samenwerking met Ronald Visch een nieuwe kans te geven heeft alles te maken met het duet ‘In de stilte van de nacht’ die hij samen met Wendy Rivers heeft opgenomen bij Jurgen Kuppens Muziekprodukties. De ballad is een verfrissende bewerking van het originele lied ‘Waar ben je nou’

Zowel Stanley als Wendy zijn doorgewinterde artiesten die allebei al een behoorlijke staat van dienst hebben. Stanley: ‘Ik ken Wendy uit de tijd dat ze nog deel uitmaakte van de coverband ‘Pacific’. Ook als solo-artiest kwam ik haar regelmatig tegen in het land. In 2020 sprak ze me aan of ik een duet met haar wilde opnemen. Ze vertelde dat het om een ballad ging en had het idee dat onze stemmen goed bij elkaar zouden passen. Ik ben natuurlijk iemand die altijd wel open staat voor leuke uitdagingen. Nadat de opnames afgerond waren kregen wij ook te maken met de pandemie en werd alles uitgesteld. Afgelopen juli nam ik al contact op met Ronald Visch om te bespreken of dit duet op zijn label kon worden uitgebracht. Natuurlijk was Ronald blij weer iets van mij te horen, maar gaf wel aan dat het beter was om de single pas in oktober of november te lanceren. Ook Wendy was het daar mee eens. Het zou zo maar kunnen dat we in de toekomst vaker duetten op gaan nemen. De tijd zal het leren….

De CD ‘In de stilte van de nacht’ is vanaf’ 3 november 2021 verkrijgbaar en te streamen op de bekende platforms. De clip, opgenomen door RTV Media Productie in Valkenburg, is te bewonderen bij de bekende clipzenders en op Youtube.

Link naar Boekingen & Info:

https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/stanley-hazes/ https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/wendy-rivers/

Link naar videoclip: https://www.youtube.com/watch?v=Is-NIeBp47g
Stanley Hazes & Wendy Rivers ‘In de stilte van de nacht’….Alweer een Rood-Hit-

Blauw produktie! Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl T: 06-21265490 RTV Promotie: Score promotions i.s.m. Rood-Hit-Blauw

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring